| 6DuckMeJesus a întrebat:

Mă mănâncă curiozitatea... voi credeți că este bine ca omul, în societatea contemporană, să-și mai urmeze sentimentele?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa se indragosteasca si sa faca o familie in viitor? Daca e referitor la ce am zis e logic ca nu ar trebui sa isi urmeze sentimentele. De ce? Pentru ca femeile au ajuns curve vor bani, inseala. Sa te pun pe tine de exemplu ca esti cu una si ai bani cand vede ca dai in faliment te lasa ca pe un gunoi.

| Skylerx a răspuns:

Eu zic da, tu?

| eugenl a răspuns:

Numai atunci cand gaseste pe cineva care face acelasi lucru

| UnrefillableFeelings a răspuns:

In ziua de azi, tot mai multi sunt considerati ratati de-si arata si urmeaza ca atare sentimentele.Asadar,copii sunt invatati de mici sa nu aiba suflet decat pentru cine stie ce meserie de viitor si nu ar trebui sa ne surprinda cati stiu de fapt ce-nseamna sa urmezi impulsurile sentimentale pe cele mai inalte culmi.
Cu totii credem ca s-au implinit niste schimbari,ca, de exemplu, mamele de astazi nu doresc sa-si marite fetele de la o varsta cat mai frageda pentru a le cladi un viitor.Si...intr-adevar s-a schimbat. Fetele insele si femeile de pretutindeni poarta masti existentiale pe care le schimba precum barbatii din viata lor,adevaratul lor tel in viata fiind acela de a fii o sotie buna(eventual a unui mos cu doi dinti,restul plombe de aur,cu un cont grasut in banca si zile putine,nu?),dar un om incomplet.
Societatea contemporana si anteapocaliptica s-a transformat la propriu intr-o jungla unde fiarele prefacute asteapta dupa colt sa injughie ce-a mai ramas din populatia ce isi da frau liber sentimentelor,considerandu-i mai slabi.
Eu consider ca,dimpotriva,un om care are curajul,sinceritatea, dezinvoltura de a se arata precum e cu adevarat,si de a-si exprima clar si nepartinitor ori cu anumite asteptari sentimentele fata de ceilalti e un om adevarat,demn de urmat,nici pe departe perfect,dar mai aproape de el insusi decat suntem majoritatea dintre noi.

P.s.:Acum,dupa pledoaria pro exprimarii sentimentelor pe care am tinut-o, ma astept la un raspuns si de la tine, un punct de vedere.Sa ai o zi buna!