Nu se face facultate pentru a fi educator. Cand ai facultate esti deja profesor din cate stiu eu. Dar ca sa predai am impresia ca trebuie sa faci niste cursuri de vreo 3 luni sau ceva de genu.
Eu nu cred ca n-ai putea sa fii deloc.
Daca dupa terminarea liceului nu stii sa scrii cuvantul ''credeti'' si vrei sa te mai faci si educatoare, atunci n-ar trebuie sa ne mai miram de nivelul invatamantului in ziua de astazi.
Cred ca da... DPPD-ul (Directia pentru pregatirea personalului didactic) se ocupa de cadrele didactice... Stiam pe cineva care voia sa se faca educatoare... si facea facultatea de...psihologie/sociologie, cred... Bafta la BAC!
Cred ca ar trebui sa faci o postliceala pentru asa ceva sau posibil sa gasesti ceva pe undeva pe la tara suplinitor, e cam greu dar incearca.
Da poti, prietena mea a terminat filologia si apoi a urmat Facultatea de Litere din Cluj Napoca. Ii profesoara de limba si literatura romana la ciclu gimnazial.
Pentru a ajunge educatoare, trebuie sa termini liceul pedagogic, dar sa stii ca nu toti din sistem au studii potrivite, adica exista multi suplinitori necalificati...asta vei fi si tu, daca incerci. Examenul se sustine la sfarsit de august, chiar inceput de septembrie! Ca sa ajungi educatoare, poti face un colegiu de institutori, cu specializare educatori! Bafta! Sigur altfel nu merge, decat daca vrei sa fii o viata suplinitor si migrator totodata! Bafta la BAC!
Nimicnueimposibil întreabă: