Poti depune cerere de transfer, daca te incadrezi intr-o situatie din cele prevazute de art.144, alin.(4) din Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul MEC nr. 5447/2020, citez:
"(4)Transferul elevilor în timpul anului şcolar se poate efectua, în mod excepţional, cu respectarea prevederilor prezentului regulament, în următoarele situaţii:
a) la schimbarea domiciliului părinţilor într-o altă localitate, respectiv într-un alt sector al municipiului Bucureşti;
b) în cazul unei recomandări medicale, eliberată pe baza unei expertize medicale efectuate de direcţia de sănătate publică;
c) de la clasele de învăţământ liceal la clasele de învăţământ profesional;
d) la/de la învăţământul de artă, sportiv şi militar;
e) de la clasele cu program de predare intensivă a unei limbi străine sau cu program de predare bilingv la celelalte clase;
f) în alte situaţii excepţionale, cu aprobarea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar."
Sunt la profesionala si vreau sa stiu daca ma pot transfera acum.
Nu se poate, daca nu te incadrezi intr-o situatie dintre cele aratate.
A incadrez in f dar intrebarea mea este daca ma mai plt transfera acum.
Ti-am spus foarte clar ca poti depune cerere de transfer. Ca aceasta va fi aprobata ori nu depinde de CA al liceului de transfer si eu nu-ti pot spune daca va fi ori nu aprobata.
Alin_Cristea_1999 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: