Trebuie sa alegi profilul mate-info din clasa a 9-a si sa obtii certificatele acelea internationale.
Fara liceu n-ai sanse, din pacate!
Pai poti faci niste cursuri specializate insa cel mai bine e sa urmezi un Liceu cu profil informatic, aici ei te pot invata ce la curs nu poti. Mult succes,
Ma sa stii ca ma bucur ca la varsta ta n-ai nevoie de un nene care sa vina acasa sa-ti ia bani cand se strica calculatorul... oarecum
toate la timpul lor!
invata bine la scoala, lasa calculatorul(foloseste-l doar pentru. timp liber).
mai ales daca iti place, invata foarte bine la info(la scoala-->Pascal/C++).
Pune accent in scoala/(mai ales) liceu si pe mate & fizica. Te vor ajuta mult.
Recomandarea mea e sa te ocupi mai mult de scoala.
Dar in timpul liber ca hobby poti sa inveti ceva HTML sa poti realiza niste site-uri simple pentru. inceput. Cam atat. Scoala pe primul loc!
Nu`i asa mare branza. Citeste pe forumuri informatii. Si incearca pe al tau. De exemplu - demonteaza tot calculatorul si toate componentele si curata`le de praf! Spor la treaba!
Hehe. Acum cei care stiu sa bage windwos-ul si sa umble prin pc, se cred mari mesteri si mai rau hackeri . Te sfatuiesc prietene sa inveti sa lucrezi intr-un limbaj de programare (daca stii ce-i ala) si sa stii sa umbli pe pc cat mai bine. Si nu doar mes, cs, IE, . Crede-ma ca sunt o multime ca tine, insa nu se gandesc nici chiar asa departe . Insa cine stie cine mai sparge nassa in urmatorii ani .