| alinutzu7 a întrebat:

Ma puteti ajuta cu ceva? As vrea sa cred ca daca iau o nota mai mica in teza nu ma va dezavantaja foarte mult pentru intrarea la liceu! Eu ma gandesc mereu noaptea ca daca voi lua un 8 care asa cred ca voi lua mama va spune ca nu va fi suparata dar eu sunt suparat pe mine si cred ca si mama va fi suparata in mintea ei! Eu sunt in cala a-5-a si vreau sa le fac o impresie buna profesorilor si stiu ca am facut de 8 la teza la romana! Va rog eu vreau raspunsuri pentru a ma ajuta sa nu mai cred ca e asa importanta nota pe care o voi lua la teza! dau funda pentru cel mai bun raspuns si detaliat! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| lluisa21 a răspuns:

Salut.si eu am avut aceeasi problema dar am aflat ca nota de la teza conteaza doar 15% din medie.nu iti mai fa griji pentru asta. orice nota ai fi putut lua iti poti scoate o medie mare prin celelalte note care conteaza 85%. deci sa recapitulam : teza 15% adica foarte foarte putin iar celelate note 85% adica ceea ce conteaza cu adevarat. sper ca te-am ajutat. fundita puppy dog eyesbig grin

0 răspunsuri: