| Maria_2969 a întrebat:

Ma puteti ajuta in traducere unei compuneri din romana in engleza? am numai 2 si 3 la engleza iar profa mi a zis ca daca nu scriu compunerea asta in teza ma lasa pe vara. teza o am martia aceasta. va rog sa nu folositi google pentru ca nu traduce cum trebuie. mc foarte multe, vara si viitorul meu depind de aceasta compunere tradusa corect.big grin

compunerea este :

Sunt de parere ca aparitia unui model este importanta deoarecea fizicul acestuia dau hainelor un plus de valoare si le fac mai frumoase. Cu toate acestea moda nu inseamna nimic pentru mine deoarece prefer hainele simple si comode.
Sunt de parere ca un model nu are nevoie de cunostinte superioare pentru a se pimba pe o scena.
Toate modelele sunt oameni simpli care se diferentiaza de noi prin aspectul fizic. Dar nu stii cat de greu e pana ce nu incerci.

Mc inca o data!

2 răspunsuri:
| giovana a răspuns:

...superior knowldge...
But you can't know how hard... happy

| ileana_5795 a răspuns:

I believe the appearance of a model is very important as it may make the clothes look more beautiful. However, in my opinion fashion is not something important because I prefer simple, comfortable clothes.
I think a model doesn't need superior knoledge to walk on the catwalk and they are normal people who are differentiated by appearance. But you can't now how hard it is until you try.

Sunt sigura ca sunt greseli pe acolo. dar sper ca te-am ajutat.