Cred ca gresesti, nu este vorba de o supunere orbeasca ci de una acceptata, la fel ca in orice organizatie structurata ierarhic. Intrand intr-o asemenea organizatie trebuie sa accepti regulile dupa care functioneaza, altfel esti eliminat. Sigur ca sunt respectate drepturile fundamentale, nicio oraganizatie legala nu poate avea reguli care sa incalce prevederile functionale, daca ar fi altfel atunci nu ar fi acceptata. Orice organizatie este eficienta in masura eficientei membrilor care o compun. Conducerea mai usoara ori mai greoaie depinde de felul cum este organizata, modul cum se transmit comenzile, cum se procedeaza pentru executare, raportarea rezultatelor si daca permite perfectionarea si adaptarea la diverse situatii. Numai bine!
Întamplator am facut armata si cunosc regulile ce trebuiesc respectate in armata.Aceste lucruri le-am simtit pe pielea mea. Acum militarii din armata sunt angajati pe baza de contract, deci sunt militari profesionisti si sunt angajati pe baza de contract. În armata primesti ordine si trebuie sa le executi chiar daca nu iti convine acest lucru, acesta este factorul important in viata militara. Cine si-a ales aceasta cariera militara cunoaste acest lucru.
Alexutzuxx întreabă: