O poza?
Sa vedem aspectul.Da ala te indragostesti prima oara).Jur ca este adevarat! Sa nu spuneti ca mint.Stiu din propria exp si din relatiile anterioare.
Stiu exact cum te simti si eu am crescut fara tata si intr-un fel ma simt ciudat pe langa baieti.de abia am inceput liceul si nu am avut nici un prieten (gen iubit) pana acum.asta m-a afectat foarte mult si datorita scolii, a stresului si a multor alte prostii era sa intru in depresie.stiu ca suna ciudat, dar faptul ca m-am descarcat pe acest site m-a ajutat, au fost persoane care s-au oferit sa vb cu mine pe mess si odata m-a prins sora mea ca vb cu acea persoana necunoscuta si am facut o criza ca ea trebuie sa stie totul chestii de genul.ma simteam foarte prost si mi-am dat seama ca trebuie sa ii spun.si i-am spus plangand.acest lucru m-a ajutat enorm de mult. daca cumva vrei sa vorbim mai multe lasa-mi id-ul tau pe privat.(stiu ca nu am scris prea corect dar is super obosita)
Ceau. Daca vrei am putea vorbi pe tema asta, poate te-as putea ajuta intr-un fel. lasa-mi un mesaj privat cu id-ul tau si ne "vedem" pe mess.