anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt singura.Am crescut fara tata, iar acest lucru ma face sa-mi doresc sa am alaturi pe cineva, cu un caracter puternic. Mentionez ca nu am avut nici un prieten pana acum, deci nici o relatie. Desi m-am maturizat, simt nevoia de imbratisarea cuiva, care sa ma faca sa ma simt acoperita sau protejata de toti.Am in suflet un gol.si nu pot sa-l acopar.

7 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Cred ca toti vrem asa ceva.

| eugenl a răspuns:

Asa e... sa te ajute Domnul sa-l gasesti

| RazzyFUnik a răspuns:

Vrei sa fim impreuna? happy

| DrDeath a răspuns:

O poza?
Sa vedem aspectul.Da ala te indragostesti prima oaralaughing).Jur ca este adevarat! Sa nu spuneti ca mint.Stiu din propria exp si din relatiile anterioare.

| kindness a răspuns (pentru DrDeath):

Deocamdata, am nevoie de sfaturi. @DrDeath, cum poti sa te indragostesti de o persoana, vazandu-i doar aspectul? de unde sti, ca pe dinauntru nu e altfel. Exact ca marul.pare frumos, insa cand il tai, descoeri ca este putred! De unde stii ca nu sunt vreo criminala sau ...psihopata?

| darnme a răspuns:

Stiu exact cum te simti si eu am crescut fara tata si intr-un fel ma simt ciudat pe langa baieti.de abia am inceput liceul si nu am avut nici un prieten (gen iubit) pana acum.asta m-a afectat foarte mult si datorita scolii, a stresului si a multor alte prostii era sa intru in depresie.stiu ca suna ciudat, dar faptul ca m-am descarcat pe acest site m-a ajutat, au fost persoane care s-au oferit sa vb cu mine pe mess si odata m-a prins sora mea ca vb cu acea persoana necunoscuta si am facut o criza ca ea trebuie sa stie totul chestii de genul.ma simteam foarte prost si mi-am dat seama ca trebuie sa ii spun.si i-am spus plangand.acest lucru m-a ajutat enorm de mult. daca cumva vrei sa vorbim mai multe lasa-mi id-ul tau pe privat.(stiu ca nu am scris prea corect dar is super obositahee hee)

| AleczR a răspuns:

Ceau. Daca vrei am putea vorbi pe tema asta, poate te-as putea ajuta intr-un fel. lasa-mi un mesaj privat cu id-ul tau si ne "vedem" pe mess.