| loco a întrebat:

Ma tem ca nu o sa ajung la liceu straight facesad cand ma uit pe cartea cu testari nationale incep sa zic (asta nu stiu...asta nu stiu...) ceva sfaturi ca sa fiu mai increzatoare in mine?sad

5 răspunsuri:
| ceco a răspuns:

Nu iti face griji... testele alea sunt facute doar ca sa iti dea o idee cum vor fi testele adevarate, de obicei sunt mai usoare alea adevarate... dar totusi incearca sa inveti mai multwinking

| Mystique a răspuns:

O sa capeti mai multa incredere in tine daca te apuci serios de invatat tongue este normal sa iti fie frica, daca vezi ca nu sti. Poti sa te apuci de meditatii, sa fii cat mai activa la ore, pune-te cu burta pe invatat si sunt sigura ca o sa ajungi la liceu, chiar unul bunl!winking Take care!

| Mwhahahaa a răspuns:

Stai acasa, si asa nu mai cheltuiesti banii pe drum.

Sfat: Fii INCREZATOARE in tine!

| baietzelu a răspuns:

Da.Incearca niste surse de copiat daca nu esti bazat/a pe tine.
Casca, telefon, fituici, mita.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asa face si o colega de-a mea(nu la liceu, ci la teste). Probabil esti obisnuita sa te ajute altii sau te-ai baza mai multe pe temele colegilor, crezand intotdeauna ca parerea ta este gresita sau nu conteaza. Incearca sa iti impui punctul de vedere, sa te gandesti ca dreptatea se afla de partea ta, in egala masura cu a celorlaltiwinking.