| asperger3 a întrebat:

Mai am o intrebare. Sunt pe filologie si am limba unu engleza( din ce stiu sunt pe engleza intensiv) si am auzit ca as face ceva proiect pentru nu stiu ce diploma. Imi puteti oferii va rog mai multe detalii? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Striker14 a răspuns:

Probabil se refera la atestatul la limba engleza. Il dau si eu anul asta, e o prezentare pe un subiect care iti place, de exemplu "Football influence in recent history". Iti pregatesti un text, cu un powerpoint, prezinti in fata unei comisii, ai luat diploma.

Un certificat international cum ar fi IELTS sau Cambridge, sunt certificari care atesta nivelul tau de limba engleza, de obicei se duc cei care vor sa lucreze la multinationale sau sa plece din tara (cazul meu). Daca vrei mai multe detalii, imi poti da mesaj privat big grin

| asperger3 explică (pentru Striker14):

Da. si cat timp am la dispozitie si e obilgatoriu? Multumesc

| Striker14 a răspuns (pentru asperger3):

Obligatoriu nu e, mie mi s-a explicat ca daca nu dau destui elevi nu o sa se poata face in urmatorii ani clasa de engleza intensiv (eu fiind la mate-info cu engleza intensiv). Avem timp pana in mai sa-l facem, dar oricum, profesoara mea a zis ca e farte usor, "un elev bun il face in 2 zile".

| asperger3 explică (pentru Striker14):

Thanks happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cumva vorba despre certificatul de Cambridge? Daca da, atunci aceasta diploma te ajuta in caz ca pe viitor vrei sa lucrezi in strainatate sau sa mergi la o facultate in alta tara. Daca nu iti permiti acea facultate, ai ocazia sa primesti un fel de bursa, din cate stiu eu. Majoritatea celor care dau acest examen (pentru a primi acea diploma trebuie sa dai un examen), o fac intr-a 9-a, a10-a, depinde cum te descurci la limba engleza. sper ca te-am ajutat.
funda?

| asperger3 explică (pentru anonim_4396):

Atestat sau ce naiba e. Am o cunostina ce a terminat anul trecut clasa a xii-a pe alt profil(tehnic) si el mi-a spus.
A dat bacalaureatul anul asta in vara