| Denisa a întrebat:

Mai am un an si jumatate si trebuie sa ma duc la facultate. M-am gandit sa ma duc la SRI insa as vrea sa stiu care e ceva mai buna facultate, ce ramuri are, avantaje, dezavantaje si daca trebuie sa dau ceva probe (psiholofic, educatie fizica, etc)? Multumesc.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toate informatiile le gasesti aici: http://www.sri.ro/. Conditiile pentru admitere le poti vedea in Admiterea 2010, nu cred ca se vor schimba foarte mult pana in 2012. Numai bine!

| trashcan a răspuns:

Pai.de exemplu, in s.r.i[daca nu ma insel in ce formulez eubig grin], este incorporat a. n. i[academia nationala de info.], unde e cam acelasi lucru. Daca vrei psihologie sau comunicare si relatii publice, iti alegi.La psihologie, dai examen din psiho, si inca ceva. Iar la comunic. dai din limba romana si istorie.
Asa e si la S.R.I porpriu-zis.Probele sportive sunt din alergare in viteza, apoi, alergare nu stiu cati metri.[vreo doua ture de stadion], si atarnare din echer.parcathinking la fete.
Plus ca, cica n-ai voie sa ai semne pe fata.alunele,sau.cicatrice.dar,oh go onoh go on,cine stie.Cum ti-e scris. Poate ai 'noroc', si intri si cu alunele, si cu alte semne.[bineinteles.cred ca nu face exceptie de la tatuaje.big grin]. La psihologic, cica sunt duri, dar.thinking Vezi tu.big grin.Mai ales ca, poate o sa intre astia cu pile. avand in vedere ca sunt pana in 5 locuri pentru fete. Dar, daca esti draguta, sigur ai sanse[te folosesc ca momealabig grin].S.R>I e o alegere buna.si eu ma gandeam.big grin.Succeswinking