| HRMaria a întrebat:

Mai are rost sa dau Bacul? (sfaturi utile, dau fundă) planul era dupa a12a (având deja loc de muncac asigurat in străinătate, cu engleza stau destul de bine, plus experienta in câteva domenii) dupa cativa ani imi doresc sa investesc in cursuri de coafor si tattoo artist (necesita o suma de bani, mai ales ca un start). Confuzia este, mai are rost sa ma stresez pentru acea diploma daca eu sunt hotărât cu ce vreau sa fac?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

E ultimul an, ai stat 12 ani in scoala in mare parte pentru momentul asta Tot liceul ai facut lectii ce tin de bac. Eu zic ca mai bine il iei, de munca ai timp toata viata. Mai ai jumatate de an la dispozitie sa inveti pentru un 6, dupa ce ai luat bacul, esti liber in sfarsit.

2 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

E bine să ai diploma de bac. Nu cred că e cazul să o ignori. Și + că examenul nu e chiar atât de greu. Baftă!

| wexceptional a răspuns:

Nu te stresa invata ce iti place si fa bine fa bani apuca-te de combinatii o prietena a plecat in Anglia si are tattoo studio cel mai popular din regiune e plin pe Instagram de followeri si face o gramada de bani nu are bacul dar face ce ii place asta e important du-te cu pasiunea educatie pe alte planuri strada te invata multe