Conteaza unde te duci. Spre exemplu, la litere conteaza mediile la romana din clasele 9-12. Incearca sa le ai cat mai acceptabile pentru tine.
Depinde de facultatea la care vrei sa te inscrii. unele facultati au anumite criterii la inscriere printre care se insumeaza si parte a procentului de intrare media liceului, sau doar a unor materii din liceu. cauta pe siteurile facultatilor modul de admitere.
Conteaza.Fiul meu a intrat la Stiinte ale comunicarii, s-a calculat media IX-XII(50 % si media la bac 50 %).
Depinde de facultate, dar in general pentru admitere : (40% bacul si 60% madia celor 4 ani de liceu).
Pentru mine nu conteaza fiindca am un dosar substantial. Iti recomand sa participi la cat mai multe conferinte, concursuri si olipmiade, Daca iti permiti fa cursuri de informatica sau o alta limba straina. Am intrat in Anglia fara sa conteze media la BAC. Media din liceu este peste 9, 50 dar pe ei i-a interesat realizarile si implicarea mea in diferite proiecte.Acum depinde la ce dai, daca e pe baza de dosar, conteaza, la admitere mai putin, Trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci pe viitor.
Am obtinut ceva diplome si stiu ca au si ele importanta pentru facultate, dar cum arata un astfel de dosar?
realorfantastik întreabă:
Mariana155 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: