anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai copii, nu mai puneti atatea intrebari despre teme, ca oricum vi le mananc eu! Asta sa spuneti la invatatoarele alea grase si urate sau la profesorii aia cu ochelari de cal! "Domn' profesor, noi am vrut sa ne facem tema(pe internet, ca singuri nu suntem in stare), dar ne-o mananca mereu un caine, pe nume Aky!" Nu-i asa ca aveti o scuza buna? Ce-i mai simplu, dar putin credibil, ca "mi-a mancat cainele tema, dna profesoara..."?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Grea treaba ti-ai gasit sa faci, Aky!
Nu pot spune ca nu ajutam si noi(cand dam de ele), dar de indigestie nu te vad sa scapi!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bravo, bravo, foarte frumos din partea ta!
Pa, pa.

| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu cine esti dar ma distrezi fantastic cu postarile tale.Multumesc! Nota zece la fiecare postare de-a tahappy

| Loly a răspuns:

Ce stupid.Dar invatatoarele alea grase si urate si profesorii aia cu ochelari de cal nu te-au invatat si pe tine.Nu ti-au aratat cum sa scrii si sa citesti? Datorita lor oamenii ajung sa se realizeze.Sau poate tu nu ai facut scoala deloc.Asta e a doua parte.In fine...nimeni nu crede ca esti un caine care si-a facut cont pe TPU.Doar cei mai cretini ar crede asta.Ar trebui sa iti fie rusine la felul in care vorbesti si sa mai stai pe acasa ceva timp poate, poate reusesti si tu sa faci cei 7 ani de acasa.desi.slabe sperante.

| Abandoned a răspuns (pentru Loly):

Nu, draga! Puii de oameni cu viitorul in punga ii fac urati si grasi pe sarmanii profi! Nu eu! Chiar daca-mi place sa-i mai latru pe profi ca sa nu mai dea pe la scoala, dar asta fac si cu elevii, ca sa ma mai distrez si eu... Dar nu eu ii consider grasi si urati! Copiii rai, care nu-si fac temele! In plus, eu ziceam altceva, domnisoara! Ham ham! Eu spuneam sa nu se mai faca teme pe aici, ca vin si le mananc! Ham ham ham ham ham!

| Abandoned a răspuns (pentru Loly):

Wow, cine ti-o fi dat tie Inteligent la un raspuns mai stupid decat intrebarea mea, pe care n-ai inteles-o? Si da, sunt caine! Am acte-n regula care atesta asta!

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a răspuns:

Buna idee!