Cine are chef de invatat pe caldura asta? Asta-i vreme de strand Dar pacat ca nu am asa ceva in oras.
Nu dau niciun examen, dar in a 8-a cand eram in situatia ta invatam doar cu 2-3 zile inainte tot si le-am trecut cu brio.Nu m-am strofocat prea tare si am luat note peste 8.La matematica a fost buba ca n-am facut niciun fel de meditatii dar am trecut.
Spor.Si poti sa iei si niste lecitina pentru memorie si concentrare.Te ajuta.
Frate, fă profesionala, scapi de bac Oricum Media mea generala dintr-a 8-a a fost 8.69 omg 69, numărul "Deocheat, Codat" Acum fac profesionala învăţ meseria de mecanic auto. Grade Celsiuus ooo 69 -°C ).
serios sa faci profesionala :/ dupa ce ca Romania e o tara de... mai bine pleci din ea.Si de ce sa fac profesionala? Nu se merita mai ales ca am inclinayie spre mate si am f.multe cunostinte generle decat cei mai multi dintre elevi. Oricum apreciez raspunsul dar si 69 XD
Atunci fă toate clasele şi dă BAC-UL sper să iei un 6.90 la testări.
Se zice ca ingrasi porcul in ajun daca inveti acum, dar cred ca de un cinci tot faci daca te apuci si inveti (si intelegi ce inveti) de acum.
Iau sigur peste 6 :-) la ambele.
Presupusele răspunsuri pe care le vei primi te vor ajuta? Dacă majoritatea îţi vor răspunde negativ vei fi mai puţin stresat? Cel mai bine ar fi să te întrebi pe tine dacă înseamnă ceva pentru tine acest examen sau nu. Mă rog. În cazul în care urmează să-l dai.
anonim_4396 întreabă:
papucicu întreabă: