Invat doar la latina fiindca am examene de diferente pentru a se finaliza un transfer.La restul nu, ca si asa se va face o recapitulare la inceput.
Ce coincidenta si eu la fel
Salut, da, la istorie mai citesc lectiile + comentarii la romana.
Dai bacu'?
Da
Bafta! Esti la profil uman nu?
Da, multumesc tu?
Tot profil uman, o sa m si eu bacul anul acesta scolar.
Nu Destul ca imi mananca viata in timpul anului scolar. La mine vacanta e vacanta, adica fara teme daca am nu le fac. Mai am un an si scap
E bine sa repeti ce ai facut mai ales daca esti la liceu o sa te ajute mult in primele saptamani+ ca iti pui creierul in functiune si il faci sa se adapteze iar la stilul de viata al unui elev. Insa sa fim seriosi e inca vara cui ii mai pasa de asa ceva ) trebuie sa profiti de timpul ramas eu ma culc intre 4-5 am tocmai din acest motiv. Dormim o parte foarte mare din viata si incerc sa reduc acest timp pierdut cat mai mult cu putinta
Da, dar doar la materiile pe care vreau sa ma axez pe viitor. De exemplu, eu fac teste la engleza si la romana ( vreau sa devin actrita sau sa dau la Academia de politie ). Nu repet de exemplu la chimie, pe care nu o sa ma axez, plus ca sunt profil uman ( filologie, clasa a 9a ). PS : Nu e niciodata prea devreme sa inveti pentru viitorul tau
Normal pai pune burta pe carte altfel uiti tot ce ai facut macar uitate pe caiete la ce este mai important.
anonimulalalala întreabă:
AvalohAlyn întreabă: