Intreab-o pe Raluca si-ti dau raspunsul eu. Pe site-ul asta se face bani pe click-ul dat, pe ip-ul intrat. Deci nu conteaza calitatea, ce cantitatea. Prin urmare, nu conteaza ca se pun intrebari stupide, nefolositoare si asa mai departe. A indeparta si suspenda pe cine trebuie, inseamna mai putine accesari pe site, mai putini bani.
Si cum cantitatea creste, calitatea scade. E un proces invers-proportional unde cei de ''sus'' au de castigat, atata tot.
Pentru ca astea sunt singurele lor preocupari. Le tropaie hormonii, parintii le sterg vreo scatoalca daca intreaba asa ceva si vor sa afle...macar pentru a se putea da mari, peste o luna, cand se duc la scoala. Ca, vezi doamne, ce de chestii stiu ei! Ca de facut...stai tu linistit, ca nu prea fac. Altminteri cum se explica sporul natural negativ? Ca de prezervative nu se-ating nici morti.
Si eu sunt adolescenta si de la rubrica dragoste&sex am trecut la arta si cultura si educatie si cultura generala, ...pentru k vreau sa invat cat mai multe lucruri, ...asta ar trebui sa vrea si ceilalti de varsta mea.
Pai e vara, e vacanta, lumea e in concediu deci adolescenti, turism, sex... la iarna probail la gura sobei va veni si vremea culturii, a artei si afilozofiei.
Hmm. uite... tu ai acele categorii preferate... dar e posibil ca altora sa nu le placa acele categorii, sau sa nu se priceapa sa dea raspunsuri
De exemplu eu nici nu intru la toate categoriile...de obicei intru la adolescenti, beauty & fashion, conversatii, timp liber si trivia/amuzante...pe astea intru zilnic...atunci cand ma plictisesc intru si pe celelalte...sau ma raspund si la intrebarile de pe prima pagina, indiferent de categorie, ptc imi sar in ochi...
Si... din moment ce pe acest site sunt peste 15.000 de utilizatori, normal ar fi sa se raspunda... dar probabil acele intrebari nu sunt chiar atat de interesante si de aceea nu primesc raspuns...sau sunt "prea filozofice" pentru unii dintre noi ...
Astfel de site-urile sunt accesate in procente ffff mari de catre adolescenti, ei sunt foarte preocupati:de relatiile dinte ei, cele de iubire, de modul cum procedeaza sau gandeste cel de sex opus, de inceperea vieti sexuale, si astfel iau nastere o multitudine de intrebari in categoria ''dragoste si sex''. Despre cultura, educatie, stiinta si filozofie se vorbeste mai detaliat la scoala, iar despre cele mentionate de mine mai sus se vb foarte rar la scoala sau in familie. E un lucru normal sa discutam despre ce ne ''doare'' mai rau.Aceasta e o parere proprie, daca vreau cultura merg la biblioteca si imprumut o carte si o citesc, vizionez un documentar despre. si deja mi-am imbogatit cultura generala.
Se intampla ca ne copleseste cotidianul atat de tare, incat cautam sa gandim cat mai putin profund, cautam sa ne relaxam, sa zambim! Apoi e vorba de lipsa disponibilitatii, care decurge dinntr-o educatie superficiala...Ar putea fi si un semn bun... bunul simt care ii obliga pe unii sa taca, pentru ca nu au nicio opinie...Ar mai fi cate ceva!
alexcatalin13 întreabă: