| conrob a întrebat:

Mai sunt 4 saptamani pana la vacanta de iarna,pot sa ma duc la liceul unde vreau sa ma transfer in ultima saptamana inainte de vacanta ca sa depun cererea? si ei atunci imi vor zice ce trebuie sa invat pentru diferente? sau cand mi se va spune cand trebuie sa invat pentru diferente? si poot face cererea in ultima saptamana inainte de vacanta, nu? sper ca totul sa iasa bine! ajutati-ma si voi, va rog!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vad ca tu nu pricepi sau nu vrei sa pricepi prevederile legale pe care ti le-am citat din ROFUIP si ce ti-am spus privind transferul.
Transferurile se fac, de regula, in vacanta DINTRE SEMESTRE, NU IN VACANTA DE IARNA.
Poti sa depui cererea oricand pana la vacanta dintre trimestre. Pentru diferente va trebui sa inveti toata materia care s-a facut la noul profil si nu ai facut-o la profilul actual, nimeni n-o sa-ti spuna exact ce sa inveti.

| Eduard619 a răspuns:

Te poti transfera doar dupa ce a inceput vacanta cel putin la mine asa a fost iar diferentele depinde de profilul la care te transferi.Le vei da in al2lea semestru dar stai linistit ca nu o sa fie greu sunt doar niste formalitati de obicei.