anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai sunt câteva săptămâni până la examen, sa mai merg la pregătire la matematica? Adică facem câteva chestii utile pe acolo, ideea e că mă obligă într-un fel sa lucrez mai mult. Facem teste și ăia mi se pare partea buna, in rest probleme complicate pe care nu le înțeleg sau le înțeleg pe moment și atât. Am unele chestii pe care nu le știu, și văd că nu le-am clarificat încă.
Plus o grămadă de teme.

Voi ce ziceți, sa mai merg?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, du-te

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

De ce?

Nu mai am chef.

| sierra1 a răspuns:

Du-te, nu-ti strica

| anamariarot a răspuns:

Da, să mergi. Gândește-te că alții nu au șansa ta; profită, pentru că după cum ai spus și tu, nu mai e mult până la examen. Te îneci acum ca țiganul la mal? Și așa mai e puțin laughing.
Lucrurile pe care nu le știi, clarifică-le. Întreabă-ți profesorul fără teamă, că de asta ești acolo. Dacă ai înțeles ceva pe moment și după ai uitat, înseamnă că trebuie să rezolvi din nou acea problemă/acel exercițiu, dar să-l rezolvi SINGUR fără vreun alt ajutor(prin ajutor nu mă refer doar la profesor, ci și la caiet sau unde ai scris tu metoda de rezolvare; pe acela îl folosești la sfârșit doar pentru a te verifica). Eventual poți să-i spui profesorului să-ți mai dea un exercițiu asemănător, ca să vezi și tu, să vadă și el dacă ai înțeles. Matematica nu se învață papagalicește, ci cu pixul în mână. Așa reții cel mai bine metodele de rezolvare, teoremele etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce presupune pregatirea asta? Meditatii la scoala sau in particular? Nu se intelege din start.
Dar daca e vorba de prof la care dai bani sa stea 2h cu tine sa te invete chestii mi se pare de bun simt ca-i dai bani sa te invete intai si intai ce stii mai putin bine. Apoi te pune sa lucrezi chestii mai grele.
In orice caz, nu te mai duce, e bine acasa, e cald, face mami mancare buna. Ce intrebare!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am uitat sa mentionez ca mi-am cumparat pachetul de pe examenultau.ro.

In particular. Da, 2 ore. Imi si explica ce nu stiu, dar nu facem fix ceea ce nu stiu.

Ma interesa mai mult daca o sa am de pierdut daca nu mai ma duc incepand de acum.

| Andersen2k18 a răspuns:

Este spre binele tau. Trebuie muncesti in plus la mate daca vrei sa iei o nota peste 6. Unde ai neclaritati poti intreba profesorul, dar degeaba daca tu nu faci si in plus acasa si faci numai acolo. Mobilizeaza-te si ai sa vezi ca o sa iei o nota buna. Matematica nu se toceste se invata logic!

| anonim_4396 explică (pentru Andersen2k18):

Am uitat sa mentionez ca mi-am cumparat pachetul si de pe examenultau.ro.

Fac si acasa, dar e obositor, si mai bine fac singur. Am note bune la mate, dar si cateva lipsuri.