Mergi la real.Mate-info engleza sau mate-info simplu.Nu conteaza ca nu ai facut fizica. )Oricum toata lumea da de greu la fizica intr-a a9a.Nu te lasa descurajata din cauza asta!
Daca inveti fizica din cls a9a, nu prea are importanta ca nu ai facut in generala.
Poti sa alegi mate-info. e ok
dar iti recomand si mate fizica engleza. chiar daca nu stii fizica
si eu am facut la fel. sunt foarte buna la engleza si la mate ma descurc destul de bine, dar in generala am avut o profa vaaaaaarza la fizica si nu stiam nimic.
acum sunt la mate fizica engleza si e destul de bine.
sa stii ca fizica nu prea stie nimeni, indiferent de profil
Eu te-aş sfătui să dai la real acolo ai avea mai multe opţiuni pe viitor
Şi eu acum sunt în a 9a la profilul sţiinte sociale [uman] tot din această cauză că îmi era frică de chimie, fizică şi mate aveam o dirigă mă abţin de la comentarii cu ea făceam chimia şi fizica.
Avea un mod aiurea de predat câteodată şi ea se contrazicea singură astfel nu ştiam absolut nimic cu colegii despre fizică şi chimie cu ce se mănâncă.
Anul aceasta am început din nou să fac chimie cu ea dar tot la fel a rămas pe când la fizică am început totul de la 0 cu altă profă [despre care se zice că e cea mai al dracului din şcoală] însă mie nu mi se pare e super de treabă:X ai şi ce învăţa de la ea aşa mai mare ţi-e dragul să înveţi fizica
Însă să ajung la punctu care vroiam săl dezbat în primul an de liceu începi aproape totu de la 0 sau în cel mai fericit caz recapitulare ce ai făcut în clasa a 5a de ex geografia este cea de clasa a 5a, engleza de clasa a 3a la sociale e foarte simplu dar eu la anul vreau să mă transfer la ştiinte naturiste [real] pentru că mi-am dat seama că nu făcusem alegerea potrivită şi chiar a început să îmi placă materii de bază de acolo.
Ps. Viitorul ţi-l faci cu mâna ta şi depinde de tine nu de profesori, de gândul acela de a scăpa de unii.Este chiar o tâmpenie
Vorba mamei mele "şcoala este doar o sperietoare"
Sper că vei face alegerea potrivită
Mult succes :*
Buna
Din cate am vazut. cred ca te-ai descurca la mate-info. [ Stii chimie + matematica | materii de baza acolo]. Fizica NU trebuie sa constituie o problema. poti sa recuperezi daca prinzi usor matematica si chimia. Daca tu crezi ca ti-ar placea la -real-. ar fi bine sa te duci.Nu lasa o materie sa schimbe viitorul. Urmeaza-ti dorintele! Cel mai important e sa faci ceea ce iti place.
Good Luck!
Curiosul999 întreabă:
CatalinBunea întreabă: