Nu exista nici o prevedere legala care sa interzica 2 teze in aceeasi zi, totul depinde de conducerea scolii si de diriginte, sa vorbeasca cu toti profesorii de la materiile la care se da teza ca sa le puna in zile diferite.
Multumesc frumos pentru raspuns!
De ce ar fi legi pentru asa ceva?
Nu crezi ca ar trebui sa inveti zilnic la obiectele pe care le ai?
Iar pentru teza, trebuie doar sa recapitulezi lectiile deja invatat, la momentul cand au fost predate.
Chiar nu-i nici o problema sa dau 2-3 teze in aceeasi zi.
1.Am invatat mereu constant lectiile
2.Am incercat sa ma documetez si pe internet si scria ca ba nu exista, ba scria ca n are voie sa dea 2 teze in aceeasi zi si de aceea am si intrebat.
Nu ai gasit, pentru ca nu exista lege care sa interzica sa ai 2 sau mai multe teze in aceeasi zi.
Iar daca ai invatat constant lectiile, atunci este floare la ureche, sa revizuiesti lectiile intr-o ora si sa-ti aduci aminte ce ai invatat tot semestrul.
Păi cine e de vină că tu înveți pentru teze cu o zi înainte?
Dacă ai fi învățat pe tot parcursul semestrului, așa cum e normal, nu ai mai fi avut problema asta.
Eu am inceput sa invat pentru teze din sambata. Bine la romana mai ma incurc la unele chestii. Maine dimineata sper sa am mintea limpede. Sincer, nu mi s-a intamplat pana acum sa dau 2 teze in aceeasi zi.
Normal nu te pregatesti pentru teze cu o zi inainte. Daca inveti lectiile la timp, inainte de teze doar recapitulezi. nu scrie nicaieri ca n-ai voie sa dai 2 teze intr-o zi. Eu am nimerit prin liceu 2 teze si 3 teste (unul fulger, neanuntat).
Si mie mi s-a intamplat in clasa a 10. Intr-o zi am si dat un test la franceza (era anuntata) si dupa 2 ore, am avut istorie. Am dat un test surpriza din cauza a unui coleg. Colegul respectiv l-a intrebat pe profu in legatura cu punctajul si el s-a enervat.
BalonaşDulcee întreabă:
LorenaTheway întreabă: