| Foartesecret a întrebat:

Maine am olimpiada la biologie si sunt destul de emotionata. imi puteti da niste sfaturi?big grin

Răspuns Câştigător
| MirunaC a răspuns:

Si eu la istoriebig grin crede-ma nu ai de ce sa fii emotionata.va fi totul bine trebuie doar sa te concentrezi.Stiu ca acum toate sunt amestecate in capul tau si ai impresia ca nu stii nimic insa maine cand vei vedea subiectul vei realiza ca este usor.Trebuie sa nu te panichezi, sa repeti usor in seara asta dar cel mai bine ar fi sa te destinzi putin, uita-te la un film sau o emisiune si nu te mai gandi la ziua de maine.Sau gandeste-te dar la cat de frumos va fi dupa ce scapi de acolo si ai stiut toate subiectele. Sper ca te-am ajutat.Mult succes si sa stii tot:X!

2 răspunsuri:
| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

Si cea mai buna prietena a mea participa. Iti spun ce i-am spus si ei. Fii tare, nu te lasa intimidata de altii. Concentreaza-te asupra lucrarii. Daca e ceva ce nu-ti amintesti incearca sa te relaxezi ca pe urma iti vei aminti. Nu e nicio problema daca nu treci la urmatoarea faza, nu cred ca te va certa profesoara ta de biologie. Tu ai de dat faza judeteana?

| Gabrielabmg a răspuns:

Si eu la romana love struck incearca sa te concentrezi pe ceea ce stii si lasa la urma ceea ce iti este neclar pentru ca altfel vei intra in panicawinking aa. si inca un sfat:culca-te devreme diseara ca altfel vei fi obosita si maine nu te vei putea concentra :* incearca sa te relaxezi astazi, adica nu incerca sa memorezi pe ultima suta de metri ceea ce nu stii pentru ca oricum nu le vei memora asa cum trebuie si poti face confuzii.astazi incearca mai mult sa citesti, sa iti fixezi unele chestiiwinking
Succes pe maine! :* >:d