| Imul17373 a întrebat:

Maine am simularea la romana si am câteva întrebări care au trecut prin perioada asta:
- pot sa rezolv subiectele în ce ordine vreau eu, de exemplu pot să încep direct cu subiectul 2?
- la sub 3, daca scriu anul greșit al operei se considera ca eseul meu e greșit, chiar dacă am scris bine restul?
- legat de foaia de examen, știu ca e o foaie mare îndoită pe jumate (A3 cred), pe față se scrie numele etc, o sa primesc mai multe foi pe care scriu rezolvarea și după le introduc în foaia de examen sau cum se face? Și cum trebuie să mă încadrez în pagină ca să fie scanată bine?

2 răspunsuri:
| JBViațaMea a răspuns:

1. Subiectele se rezolvă în ordine
2. Nu

| Hyperion7 a răspuns:

1.In teorie, poți.
In practica, depinde de profesorul corector.
Unii nu țin cont de asta, alții zic că nu ești sigur și te pot taxa in alte părți, pentru că în barem nu exista nici restricție legata de ordinerea rezolvării.
2.Ar fi bine sa tii cont și de datele operei, măcar cele principale, denotă că ești sigur/ă pe tine.
In mod normal nu te-ar arde nimeni pe rug, dar unii profesori sunt cam nebuni, na.
3.In mod normal,primești ciorne(unde poți scrie ce vrei), foaia aceea unde îți poți scrie numele+o alta foaie asemănătoare, numai că nu mai ai pagina ceea scrisă, dar o sa mai ai pătratul ăla care va fi acoperit.
Nu știu cât de explicit am fost, însă sper sa te ajute!