Cam greu sa dai test in prima zi de scoala
Depinde daca profesoara este buna [ la suflet] o sa ma amane
o data noi am facut o petitie cu semnaturi cei care nu vor sa dea test si sigur o sa va inteleaga
Dar totusi pentru orice situatie invata`ti lectiile! Succes!
Daca ati stabilit intr-o discutie sa fie in prima ora dupa vacanta (chiar daca la sugestia profesoarei, dar cu acordul clasei), ar fi dovada de neseriozitate sa incercati sa o amanati. mai ales ca sunteti dupa vacanta, deci ati avut suficient timp sa fiti foarte bine pregatiti, mai mult decat daca era scoala.
Ma indoiesc ca va fi de acord si deja v-a oferit 2 posibilitati, sa ceri o a 3-ia amanare ar insemna sa nu ai bun simt.
Fa cum crezi tu ca e mai bine, Sefa.
Nu prea merge cu amanatul. Daca s-a stabilit maine asa ramane. Voi ati avut atata timp la dispozitie sa invatati asa ca din punctul meu de vedere nu este o mare problema si pana la urma scapati si voi mai repede de test.
Buna.Pai odata ce a-ti hotarat asa.Nu prea mai aveti ce face.Nu e frumos sa-i spuneti profesoarei sa va amane iar lucrarea pentru data viitoare. Tu cum crezi ca e mai bine? Eu te-as sfatui sa-ti repeti totusi lectiile.Succes la test! Si spor la invatat! Pa-pa:*.