| KazooForYou a întrebat:

Maine e examenul la mate si tremur de fricahee hee... La romana am facut ce am facut dar la mate am pus-o. Credeti ca va fi greu la mate? Oricum bafta si succes happy

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gandeste pozitiv si vei reusi chiar daca in unele cazuri nu da roade dar mai bine la bine decat la rau si sa iasa naspa.

| camy417 a răspuns:

Nu,nu cred ca va fi greu, dar sigur mai mult de jumatate vor gresi la cele mai usoare exercitii big grin

| vioreld a răspuns:

Iti urez succes. La matematica este cel mai greu, atat la evaluarea nationala cat si la bacalaureat, matematica pune bete-n roate.

| Emill a răspuns:

Cred ca va fi nici prea greu, nici prea usor. Mie de subiectul III mi-e frica...

| EmonicaLaura a răspuns:

Sper ca va fi usor (dar nici chiar ca sa il faca toti fraierii care nu merita sa intra la licee bune; nu ma intelegeti gresit, daca iau note ca si noi va trebui sa ne,, luptam'' pe locurile de la liceu). Mersi si bafta!

| NN_9003 a răspuns:

Mult mult mult succes! O sa va descurcati voihappy

| Ghost a răspuns:

Da eu sper sa il pici si sa iti dea 4 sau cum e acum cu notarea voastra eu sper sa nu treci bafta la picat

| Buburuza_2066 a răspuns:

Si eu la fel. sunt cam neatenta din fire, stiu matematica, dar mi-e frica ca o sa gresesc la cele mai usoare ex. nu va fi nici greu dar nici usorhappy succesbig grin