Sa dea domnul sa nu se faca. Schimba doua mijloace de transport si mor acolo de frig.
Fii sigura ca mine pe la ora in acre copii sunt la scoala o sa spuna astia ca nu se face. Daca vremea ramane urata, cred ca nu o sa se faca. Dar Bucurestiul nu are decat cod galben. Mai sigur este ca nu facem marti si miercuri, ca atunci se spune ca o sa fie foarte frig, dar sa vedem daca ministerul ne trimite atunci la scoala. Depinde de ce cred ei, nu ca noi mai avem putin si devenim turturi.
Http://www.evz.ro/......66040.html scrie aici. Sa-i ia gerul si sa-i manance! Sper sa ajungi intreaga la scoala :))
De maine se face scoata in toata tara in caz ca nu mai prelungeste ministerul invatamantului minivacanta
Tocmai ce a transmis si Inspectoratul ca nu se face scoala pe 14 http://www.stiridintrafic.ro/......arie-2012/
Situaţia unităţilor de învăţământ afectate de vremea nefavorabilă - 12 februarie
12.02.2012
Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a centralizat datele furnizate duminică, 12 februarie, de inspectoratele școlare județene, cu privire la situația unităților de învățământ afectate de condițiile meteorologice nefavorabile.
Potrivit centralizării, în 20 de județe activitatea unităților de învățământ se desfășoară în condiții de normalitate, în timp ce, în restul au fost raportate situații distincte. Astfel, în 6 județe, Comitetele Județene pentru Situații de Urgență au decis suspendarea integrală a cursurilor, atât în mediul urban, cât și în școlile din mediul rural, după cum urmează: Gorj - 13 şi 14 februarie, Giurgiu - 13 şi 14 februarie, Mehedinți - 13 şi 14 februarie, Vrancea - 13 şi 14 februarie, Dolj - 13 februarie, respectiv Olt - 13 februarie.
Pe de altă parte, în Buzău, comitetul județean a decis suspendarea cursurilor în data de 13 februarie doar în mediul rural, în timp ce în județul Vâlcea, de la decizia de suspendare a cursurilor pentru luni, 13 februarie, fac excepție școlile din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Restul județelor întâmpină situații mai puțin dificile: 9 județe au raportat suspendarea cursurilor în mai puțin de 10 unități de învățământ, în timp ce alte 5 județe înregistrează maximum 100 de unități de învățământ închise. La nivel național, peste 3.500 de unități de învățământ sunt afectate de vremea nefavorabilă.
Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului reaminteşte fapul că, la nivelul fiecărui judeţ, conducerea inspectoratului şcolar este parte componentă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU). Inspectorii şcolari generali participă la întâlnirile de lucru ale acestor structuri în cadrul cărora deciziile luate se află în strânsă concordanţă cu evoluţia condiţiilor meteorologice din fiecare zi. din momentul în care CJSU ia o hotărâre cu privire la desfăşurarea sau suspendarea cursurilor şcolare, inspectoratul şcolar judeţean este responsabil de informarea corectă şi promptă a opiniei publice cu privire la situaţia specifică din fiecare comunitate locală.
GeorgeFX întreabă:
SonnyaBass întreabă:
Bogdan48 întreabă: