Nu vreau...cand ma gandesc la tste si ascultariii...ce sa mai zic de trezitul dimineata!
Buna. Eu una ma bucur. Pentru ca vreau sa invat mai mult semestru 2, sa am note mai bune si rezultate mai mari. + ca vreau sa se termine si semestrul 2 repede ca sa dau examenele pentru liceu.si sa ma scap o data de acest gand [cu examenele ] si ma bucur de asemenea ca imi revad
" nebuni " de la scoala.
Succes!
Da asa e. Maine incepem scoala. Parca as mai vrea inca o saptamana de vacanta dar asta e nu se poate. Bafta la scoala
Eu ma bucur intr-un fel.
Imi revad prietenii si totusi acolo am cele mai multe amintiri frumoase.
Este cam aiurea trebuia sa incepa cu o saptamana in urma, iar la vara sa avem vaanta cu o saptamana mai devreme, asa acum vacanca de vara incepe 22 sau cam asa ceva.
Ma bucur ca a inceput scoala dar nu-mi place ca voi avea de invatat si de facut tme
desi tot dorm pana la 11 ca eu fac ore dupa-amiaza
bafta la scoala!
succes!
Urasc ca s-a terminat vacanta ce urat. oricum in ultimele 2
zile m-am simtit ca la scoala, pentru ca mereu las temele pe ultima suta de metri si inca mai am 5 ex la mate si un portofoliu la isto. ce porcarie! si ce fraiera am fost ca-am lasat temele nefacute.
E okei Adica sincer m-am plictisit sa stau toata ziua. Asa am un program mai bun. Desi scoala mna, ..Intr-un cuvant, e okei ba .
Astep.....si nu astept.....totusi ma plictisesc acasa mi-e dor de colegi si de uni profesori.
Eu ma bucur ca incepe liceul imi e dor de colegi si de unii profesorii in vacanta cateodata e plictisitor mai bine e la liceu desi iei note mici cateodata. funda?
Eu sincer astept scoala pentru ca dupa ce s-au terminat sarbatorile am inceput sa ma plictisesc
Hmm. Viata trebuie sa isi urmeze cursul firesc, e cv normal. e bine la scoala:d
Este Ok pentru ca acasa m-am plictisit. Vreau sa-mi vad colegii si profesorii. De abia astept! Bafta! Funda?
Fratilor am o comunitate de mt2 ei bine... este cam goala si noi cautam server pentru al pune pe comunitate
Uitati http://mt2xtime.com acesta este forumu daca aveti legatura cu cineva care are un server si cauta comunitate trimitetil aici
Va multumesc http://mt2xtime.com
Respect dau fundita la un raspuns care chiar ma ajuta
Astia ne dau vacanta doar ca sa ne faca sa simtim gustul libertatii inainte sa ne inchida din nou la scoala. E foarte crud. nu credeti?