Buna!
Eu fac meditatii la mate de 7 ani.Am facut cu 3 profesori diferiti.La inceput normal vei fi putin rusinoasa e normal, dar cu timpul te vei acomoda vei intalni acolo si altii copii apropiati de varsta ta. Ceva special nu e de facut.bati la usa dai buna ziua te descalti ca asa e frumos si astepti sa iti zica profu/pofa in ce camera faceti.Intri,te asezi iti scoti caietul de pregatire, pix, stilou cu ce scrii tu si va apucati de treaba. Oricum vei simti o mare diferenta in comportamentul profului la prega fata de cum e in clasa, o sa fie glumet si foarte amabil, plus ca vei intelege mult mai bine matematica si cine stie poate chiar iti va placea.Bafta,vei vedea ca va fi bine!:*
Bunele maniere nu trebuie să lipsească. Nu te comporţi ca la tine acasă, adică nu sta cu picioarele pe masă şi aşa mai departe.
Da sa nu iti fie rusine, ca doar tu il platesti pe el. Asa ca il bati la cap cu tot ce nu intelegi sa iti explice de cate ori vrei tu ca te aia pierzi si timp si bani acolo
Sa fii dezinvolta, manierata, sa dai dovada de buna crestere, Mergi acolo sa inveti nu sa te uiti pe pereti.
Nu trebuie sa iti fie frica. Eu am mers prima data la meditatii in clasa a3a. Prima data ai emotii, te inteleg, dar nu are de ce sa iti fie frica. Lol, nu o sa te certe daca nu intelegi ceva, pentru ca tu il platesti . Banii fac din tine alta persoana.
Și eu mergeam acasă la profesori să iau lecții de mate.
Pur și simplu stai cu nasu" în caiet și vezi că o să ai 10 minute pauză în care probabil o să te cheme în bucătărie să-ți dea un pahar de apă.Cam atât...nu ai cu ce să greșești.
Sjhxjcks întreabă: