| ellene a întrebat:

Maine ma inscriu la facultate(Cuza- Iasi, Litere, Engleza-spaniola). Am sanse sa intru cu 9, 71 (buget, taxa, nu conteaza) sau sa mai depun dosarul la o a doua facultate? Pana acum am fost sigura pe mine...ca media e destul de mare dar totusi...am auzit ca sunt multi candidati. Eu aici vreau sa intru si nu prea ma trage inima sa "arunc" 200-250 lei pentru alta inscriere. Un sfat ceva va rog...

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Multa bafta, sigur vei intra, cati candidati crezi, ca au media ta si mai ales la astfel de specialitate. Astept sa-mi confirmi cele spuse de mine, inca o data multa bafta... te astept la Iasi.

5 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Daca nu te inscrii, nu vei afla nicioadata. Inscrieri se vor face si in septembrie. Apoi ai acolo optiune de bifat daca vrei sa ramai la taxa in cazul in care nu esti admisa la buget.

Mult succes!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca, ai sanse, media e destul de mare...

mlm
| mlm a răspuns:

La Cuza am terminat si eu prima facultate, este o facultate foarte buna, important este sa ai noroc sa intri la fara taxa, incearca si depune-ti dosarul la mai multe facultati, asta depinde si de tine care le preferi.Bafta multa si mult succes in ceea ce doresti sa obtii.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu stiu dar iti urez mult succes

| ellene explică:

Va multumesc de incurajari! Am intrat la buget sunt cea mai fericita de pe pamant :*:*:*