| stefyy234 a întrebat:

Mate info, stiinte ale naturii sau stiinte sociale? De ce?

5 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Sunt profile diferite. Sa o luam altfel: ce iti place mai mult? Matematica, informatica, biologia, chimia sau istoria, romana? Alege ceea ce iti place! Asta conteaza cel mai mult :-)

| AC4S4 a răspuns:

Mate-Info ~ Daca iti place matematica/fizica/informatica.

Stiintele-Naturii ~ Daca iti place biologia/chimia/fizica

Stiinte Sociale ~ Daca iti place istoria/geografia/stiintele socio-umane. Multi ar spune ca stiinte sociale, filologie... tot una. Insa eu consider ca de la stiinte sociale inveti mai multe.

| WhiteLife a răspuns:

Mate-info, tragi mai tare in liceu, dar poti alege orice facultate plus ca iti este mai usor la facultate. Un profil real dezvolta mult gandirea.

| Anonimm144 a răspuns:

SS! Ss-ul este mai usor decat celelate. La mi faci multa matematica, fizica si e foarte greu. La Sn cam la fel.

| AzaRay a răspuns:

Asta depinde si de ceea ce iti place tie, insa la real, dupa ce termini liceul ai mai multe optiuni cand incepi sa te hotarasti ce facultate sa urmezi. Si chiar daca mate-info e considerat de majoritatea cel mai greu profil, am prieteni care s-au transferat de la bio-chimie in partea asta, pentru ca li s-a parut mai greu acolo. Concluzia este ca trebuie sa faci ce iti place tie. Unora matematica li se pare grea, altora usoara. Din perspectiva mea, mate-info este cel mai bun profil, deoarece, in viitor totul se va baza pe tehnologie, iar un job in domeniul IT se va gasi cel mai usor. Asta a fost parerea mea. Ca sa vorbesc si despre stiinte-sociale, consider ca daca ai inclinatii spre literatura si limbi straine, e foarte bine. Stabileste-ti prioritatile si dupa asta iti va veni foarte usor sa te decizi.