Asta am spus. Ca matematica M1 este cel mai avansat nivel de matematica, iar ea se face la profilul de liceu matematica-informatica, iar la stiinte ale naturii se face M2, un nivel nu chiar asa avansat ca si M1. Iar intrebarea mea a fost de ce in unii ani la simulari si bacalaureat s-au dat probleme mai grele la stiinte ale naturii in comparatie cu cele de la mate-info
Nu, dar multe persoane mi-au zis + si anumiti profesori au insinuat asta, si de asta am spus sa intreb, pentru ca eu nu am nimic cu matematica in mod special, o inteleg cat de cat, dar eu vreau sa urmez S.N. si nu aveam chef ca bac-ul de la S.N sa fie mai greu decat cel de la M-I
Nu e mai grea, uneori subiectele de bacalaureat sunt la fel ca grad de dificultate. Dar depinde cine face subiectele. Ca programa ar trebui sa fie mai ușoară, asta dacă nu faci vreun optional matematica. Îmi amintesc ca noi la științe am ales opțional matematica și in loc sa aprofundăm pe M2 făceam de M1.
Dar pe caz general, matematica de științe este puțin mai ușoară și se exclud câteva capitole fata de M1.
anonim_4396 întreabă:
ElenaMaria1 întreabă: