Crede-ma am trecut si eu prin astea, am avut o boala ( de destepti ce erau doctorii nici ei nu stiau cum se numeste) dar daca nu ma tratam si a fost un chin aveam probleme cu inima si cu genunchi. Trebuie sa fac niste injectii foarte dureroase din 6 in 6 ore si ca sa nu mai imi faca atatea in fund deoarece dureau groaznic mi-au bagat o flexura ( desigur cand mi le faceau simteam ca-mi trece un cui prin mana, dar asta nu e important) stiu ca era o asistenta care vorbea putin mai frumos decat celelalte, deci daca injectiile se faceau din 6 in 6 ore normal ca se mai faceau si seara, desigur unii copiii mai dormeau si injectiile alea cum dureau groaznic, asistenta aia anormala zicea : " Nu-i treziti lasa-tii sa le fac asa ca nu simt nimic" a?! pe naiba ca i-a facut unei fetite in timp ce dormea sis -a speriat tipa de durere si i s-a rupt acul si i-a ramas infipt in fund, noroc ca eu ma trezeam mai usor si mama m-a trezit dar era cam printre ultimele zile si flexura aia arata sa se desprinda si chiar asa era acul ei iesise din vena si aia mega inteligenta zicea " N-are nimic" mi s-a umflat mana ziceai ca era o gogase de aia cu gaura-n mijloc, in inteligenta alia : "N-are nimic asa e normal", iar a doua zi pana ca si femeile care faceau curatenie si-au dat seama ca nu e bine si mi-a scos-o o alta asistenta cu putin mai mult scaun la cap. Si mama ( ceea ce eu n-as fi facut niciodata) in seara de dinaintea plecarii le-a loat cate-o cicocolata la desteptele alea sau cafea sau nu stiu eu ce. In ziua plecarii lom actele de externare s.a.m.d. pe la jumatea drumului ne dam seama ca desteptii aia nu le-au stampilat, ne intoarcem inapoi aia tot vina pe noi o dadeau cand chiar ei au zic ca putem pleca.
Chiar ai dreptate Asta-i Romania!
Mda si mie mi-au *** alea o vena cand am fost la spital, s-a facut gogoasa si toata lumea zicea ca e ok.m-a durut 1 saptamana dupa.toate pentru ca sa grabit ea sa imi ia sange, parca nu tot la fel era daca imi lua sange mai cu grija...cat despre injectii si durere, am facut si Moldamin, cum ai zis si tu, un cui, dar la mine era in cur, un cui in cur...prin picior si.oh doamne, mno e bine ca suntem bine, sanatate!
Funda?
Concluzia e: scoate banu' daca vrei sa traiesti.
Acum 2 ani era hotarat un nebun sa ma opereze de apendicita Degeaba! Aveam altceva si a trecut de la sine. Noroc ca am refuzat. Dobitoci! Doctorii ca lumea pleaca in afara. Profesorii sunt cam la fel. iti preda la scoala in asa maniera incat sa faci si meditatii cu ei. Dar popii se scalda in bani si lux in tara asta!
Imi pare rau de intamplarea ta. Eu in locul tau cred ca ii injuram de sa ma tina minte si faceam reclamatie la conducere, clar faceam razboi.
Lol..imi pare foarte rau pentru tine... adica inteleg ca toti trecem prin momente grele, dar asta e nesimtire curata . In locul tau ii injuram pe fata. Exact, no comment