| IBeliveICanFly3 a întrebat:

Media mea este 9.13 si sunt clasa a Va. Vi se pare ca e mica? mie putin. sad

21 răspunsuri:
| sickoffallthings a răspuns:

E mica, dar macar este peste 9 si asta e tot ce conteaza.

| VeteranReintors a răspuns:

Nu e mica. Daca ai peste 9 e foarte bine. Bafta in continuare.

| Lollipoop a răspuns:

Mica, pe naiba! Si eu tot atat aveam. Avand in vedere tot ce se intampla in tara asta, fii mandra de tine, nu e deloc mica. :* Seara placuta iti doresc.

| introduaicinumele a răspuns:

Nu stiu ce tot aveti voi cu medile astea ca sunt mici. si media 8.5 e buna. m-am saturat de atatia prosti care copiaza non stop si au medii de 9.5 iar ca examen iau 6-7. mai bine inveti cat poti fara sa te stresezi mult si iei note pe meritul tau si asa ramai cu ceva in cap (spun aici la romana si mate, la restul nah, mai copii putin).

Eu am avut 9.25, sunt a 8a, peste 4 zile examen. Am avut 10 la fizica, dar 9 la muzica, si alte materii doar ca nah, sa mai scada din medie... oricum mi se pare cam o prostie. trebuia sa fie luate in calcul doar examenele. ca oricum notele sunt luate pe nedrept in multe cazuri.

| Shese365 a răspuns:

Nu este mica! Nu ai de ce sa te ingrijorezi! :*

| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Parerea mea este ca nu ai de ce sa te demoralizezi.
Media reflecta intr-o oarecare masura capacitatea ta de invatare, insa degeaba sunt unii cu medii de 10, 00 dar nu stiu practic sa faca nimic.
Nu gandi ca un copilas obsedat de medii cum gandesc majoritatea elevilor din ziua de astazi. Imagineaza-ti ca un angajator are 2 oameni pe care ii supune unui test - de exemplu amandoi vor sa fie bucatari. Degeaba stie ala toate retetele daca nu ii iese nimic in practica.
Ar fi bine sa te mobilizezi la anul sa inveti mai bine, dar nu e capat de lume! Stai calma.
Eventual ai mai putea invata putin cate putin in vacanta aceasta de vara, insa eu nu consider ca merita efortul si sa iti omori timpul liber cu asta cand ai putea iesi cu amicii la un suc.
Sunt oricum oameni cu medii sub 9 in a5a si nici nu le pasa asa ca nu te intrista atata... asta e doar o medie, ma repet! Trage mai tare la examenele din a8a, intra la un liceu rezonabil si acolo sa zicem ca mai conteaza mediile ca na. facultatea mai cere uneori media din liceu. Insa nimeni nu te va intreba pe tine, cand vei fi mare, frumoasa si desteapta ce medie aveai in a5a tongue.
Sper ca te simti mai bine. Ingrijorarea este inutila, gandeste-te la vacanta happy

| NeymarJr11 a răspuns:

Cum doamne fereste sa fie mica media peste 9, in viata trebuie sa nu fi prost, sa fi putin destept, cu media 9 te descurci foarte bine la exerciti bravo tie eu pe clasa 5 aveam media 7 si eram multumit tongue

| georgian24 a răspuns:

E normal ca in clasa a 5a sa ai media mai mica. asa am avut si eu pentru ca trebuie sa te acomodezi....eu in a 5-a am avut 9.32 si in a 6-a 9.72

| qxeenbee a răspuns:

Um. Nu pot spune ca e mica. Desi esti in clasa a V-a, ai o medie buna. Fata de altii care nici nu pot citi in clasa a V-a, pari destul de istet/a (eu banuiesc ca esti fata laughing ) Este bine deoarece este peste 9. Daca era sub 9, ar fi trebuit sa-ti faci griji.
Dar la cum o ai tu, este in regula, nu-ti face grijiwinking

| lăngătinemereu a răspuns:

Este foarte buna....nu te oftica eu am mai mica 7.88.happy si am trecut in clasa a-VIII-a

| PandaGirl98 a răspuns:

Pai...pentru a5a e destul de mica, dar oricum, trebuie sa te gandesti ca ai nevoie de medii mari si in urmatorii 3 ani ca sa poti iti ridici media de admitere cand vei fi la liceu. Eu in a5a si a6a am avut 9.65, iar apoi am crescut la 9.80 a7a si 9.75 acum....ideea e ca daca as fi avut medii mai bune acum, m-as fi relaxat mai mult in ceea ce priveste examenul big grin oricum, este peste 9, deci te felicit! in ziua de azi, copiii nu stau decat pe telefon si tableta, asa ca cei cu medii peste 9 au devenit specii rare laughing mult succes in continuare!

| EMike a răspuns:

E destul de mica. Pentru clasa a V-a se asteapta pretentii mult mai mari. Si 9.50 e mica.

| MrVlad10 a răspuns:

Sicer eu sunt in a 6-a si anul asta si anul trecut am avut media 10 pe meritul meu (eu chiar invata mai ales la franceza, acolo ma chinui mult sa iau un 9 sau 10 deoarece am o profesoara foarte foarte rea) fata de altii ai caror parinti sunt profesori in aceea scoala...dar eu tot cred e e buna media 9, 13 cu asta colegii mei au luat mentiune ....Bafta in continuare!

| PickUp a răspuns:

Salut!
Da, da este un pic cam micahappy Dar fiind un an de acomodare clasa a V-a este normal sa ai o medie precum 9.13!
Lasahappy Eu am luat 9.71 dar ma bucur de ea! Puteam sa iau mai mica ca tot ma bucuram!
In al doilea rand media nu se ia ca e mica si ca e marehappy Media se ia dupa ce iti ramane tie in cap! Ca la examene o sa scrii tot ce ai facut anii astiahappy
In al treilea rand sa nu te gandesti ca este mica deoarece depinde si de profesori! Deexemplu profa de bio nu stie sa predea. Normal ca toti iau 4. In fine.
Sunt mai multe motive!
Bafta!
Sall!
Funda?

| ombladon a răspuns:

Cat de ipocrit...si tu si sickoffallthings

| andrey663 a răspuns:

Dupa parerea mea e cam mica media.Adica de obicei in clasa aV-a se iau medii destul de mari.La mine in crasa mai mult de jumatate au avut peste 9.60

| xRebecaaa a răspuns:

E cam micuta. Dar e bine ca e peste 9 happy!
Si se putea mai mult. in clasa Va e usor! puppy dog eyes

Succes in continuare :*!

| CIIPRIANNn a răspuns:

Nu este asa mica. Un coleg din clasa a luat la fel 9, 13 si mentiuni sau premiul 3

| maddy673 a răspuns:

Nu e chiar cea mai buna medie, dar daca ai reusit sa ai atat inseamna ca nu esti prost/a si ca poti mai mult... poate chiar 10 big grin
multa bafta in continuare happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o medie destul de buna pentru ca e peste 9. Toti avem medii mai proaste in clasa a5-a deoarece abia te acomodezi cu gimnaziul.Nu-ti face griji ca intr-a 6-a o sa o ai mult mai mare.Asa s-a intamplat si la mine, intr-a 5-a am avut 9, 56 si eram cam suparat dar pe urma am urcat cu vreo 20 de sutimi. Bafta!

| tuddtudor114 a răspuns:

Este destul de micuta...Eu in a5a am avut 9, 67...Aoleu sa vezi din a 6a cand incepi fizica medii mici laughing Bucura-te cat mai poti kiss