| ABCD122 a întrebat:

Meditațiile la matematica ajuta?
Pun întrebarea asta fiindcă o colega face meditații de 1 an si tot bâtă e.

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Am o colegă care face zilnic 2 ore de matematică cu profesor şi vreo 3 ore acasă şi mereu ia 4 sau 5 şi când are noroc, vreun 6.
Suntem mate-info, e m1 şi avem o profesoară cu aşteptări dar totuşi, ar trebui fiecare să meargă undeva unde poate face față.

Dar în afară de excepțiile de genu', meditațiile într-adevăr ajută.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca nu esti batut rau de tot in cap si faci cu o profesoara buna da, chiar sunt. Eu eram praf la mate cand eram intr-a 7-a si m-am apucat din semestrul 2 de pregatire si am luat 10 curat in examenul de capacitate. happy

| ABCD122 explică (pentru Adry05):

Felicitari! Cred ca o sa incep sa merg la meditatii, macar sa imi umplu *golurile* pana la Examen.

| Adry05 a răspuns (pentru ABCD122):

Iti multumesc! Da, iti recomand, dar incearca sa intrebi persoane care au facut si alege o profesoara dupa recomandari nu cea a scolii, a clasei etc.

| scully a răspuns:

Recomand meditațiile doar atunci când ești singur cu profesorul. Dacă face meditații cu mai mulți elevi odată, și sunteți și clase diferite, nu prea înțelegi mare brânză.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ajuta daca vrei sa inveti. Degeaba faci meditatii daca esti tot ca la scoala, eu doar intr-a 12 a am facut. Am luat 10 in bac si asta a fost. Exercitiul e cheia nu numai meditatiile.

| Florentina9210 a răspuns:

Ajuta, ce-i drept. Daca tipei in cauza ii intra pe o ureche si ii iese pe cealalta, nu are nimeni vina.

| Gonrax a răspuns:

Da, ajută.
Dar depinde și de meditator să explice bine.

| alexandrualind a răspuns:

Ajuta,sigur.

| ubox7007 a răspuns:

Da, ajuta, dar trebuie sa si muncesti si sa faci treaba, tu personal, daca nu e motivatie si perseverenta, degeaba ia meditatii.

| NellieLovett a răspuns:

Pai depinde de prof si de elev

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Ajuta daca incerci sa le rezorvi, daca profesorul le face si nu faci si tu nu o sa inveti nimic, daca faci si tu exercitii la matematica ajuta, acea colega nu lucreaza singura pentru ca ii este lene.

| xanadu a răspuns:

Meditatiile te pot ajuta, dar depinde si de tine, cat de serios vrei sa intelegi matematica sau cu cine faci orele in particular.
Pe langa meditatii te mai poate ajuta si un mod usor de a recapitula materia sau sa cauti dupa termeni necunoscuti, asa ca iti recomand o aplicatie pe telefon, Mate10 Gimnaziu sau Mate10 Liceu. Pentru detalii vezi http://www.edu10.ro/mate10-gimnaziu.html
respectiv
http://www.edu10.ro/mate10-liceu.html

Succes!

| RalucaRallu15 a răspuns:

Chiar ajuta... dar depinde si de profesor si logic si de elev. Dacă iti dai silinta si incerci sa intelegi, atunci e foarte bine. Iar in legatura cu exemplul tau, exista si cazuri la care poți sa le explici de o mie de ori si nu pricep.

| Iuly16x a răspuns:

In primul rand...DA! meditatiile ajuta...insa 90% conteaza compatibilitatea profesorului cu elevul...insa conteaza si atentia elevului si interesul...