| i_3249 a întrebat:

Meditaţiile m-ar putea ajuta?

Îmi doresc să pot să înţeleg regulile matematicii, matematica în principiu.
Sunt atentă la ce ne excplică profesoara, încerc să înţeleg dar nu pot desluşii matematica. Îmi doresc să ştiu să rezolv exerciţii dar nu pot.

Sunt la Stiinţele Naturii, profil unde se face multă matematică. Situaţia mea e gravă. Nu ştiu nici exceriţii de ămpărţire să fac, am trecut atâţia ani cu noroc.
Ce m-ar putea ajuta să înţeleg matematica? Am mare nevoie de ajutor.

Răspuns Câştigător
| IoanaStefania a răspuns:

Pai.ai putea face pregatire la matematica.Asa ai putea sa inveti foarte bine matematica.Este un baiat mai mare aici pe care il cunosc si nu stia nici un exercitiu la matematica.Era ultimu si s-a dus la pregatire si a devenit cel mai bun si are o gramada de diplome. Daca raspunsul meu iti este de folos, imi o fundita? te rog

4 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Si eu am probleme cu matematica si nici un profesr nu m-a putu ajuta.Nu asta e inclinatia ta, daca nu iti place o anumita materie, nu o sa o poti invata in veci.Matematica poate nu-i chemarea ta, nu te mai forta.Fii la celelalte materii de 9-10, iar la mate nu-i nimic un 6-7.

| LifeFail a răspuns:

Mediatatiile ar fi o solutie, ma refer la faptul ca la meditatie ti se explica numai tie, si ai putea intelege mai bine.
La meditatie poti sa o iei de la zero, sa iti explice tot ce nu stii, sau tot ce nu ai inteles la scoala.
Matematica nu e o materie usoara, dar o sa vezi ca pana la urma o sa reusesti sa o intelegi.
Succes mult in tot ce faci!

| Cookiee9712 a răspuns:

Da! meditatiile la matematica sunt o solutie happy eu am incercat asta si mi-a reusithappy nici eu nu intelegeam aproape nimic la matematica dar acum ma descurc cat de cat binehappy

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Sper ca ai reusit pana acum sa intelegi matematica si tot ce ai de facut este sa dai de un profesor care sa aiba tact si rabdarea de ati raspunde. Astfel poti opta pentru servicii de meditati pe care le gasesti pe internet, un exemplu fiind www.meditatii-instalare-windows.com, sau poti merge la un profesor care il stie o cunostinta de a ta.