Auzi tu, nu pune la indoiala cuvintul lui Dumnezeu, fiindca vei plati scump, nu esti decit un fir de nisip, prin care Domnul calca pe el, nu esti in masura sa spui ceia ce-ai scris, du-te- in fata unei biserici crestine, si striga in gura mare ce-ai spus tu si vei vedea cum Domnul te va pedepsi, neobrazato sau neobrazatule ce esti, asta face sa fii mult mai mare pacatos decit toti pacatosii de fata pamintului.
Dumnezeu sa te ierte, omul ala care ride ca un dobitoc in acel video nustie nimic, despre Dumnezeu, doar a invatat niste replici si vine ca un hoit pe scena si le spune rizind, crezi in toate idioteniile, pacat, inca o data Dumnezeu sa te ierte
Pentru ca crezi in toate prostiile spuse, doar pentru ca tea impresionat putin, nu trebuie sa-i dai dreptate, stii lumea in ziua de azi e diversa, si in nimeni nu poti avea incredere, omul ala putea sa spuna, ca vom trai in alta galaxie peste citva ani, tu ce, il vei crede, te rog fii serioasa,, fii la locul tau, si mai gindeste cu capul, fiindca asta ti-a dat Domnul, sa gindesti cu capul si nu cu posteriorul. Si te rog nu este o inventie a popilor, - necuratul asta daca ai citit macar o data biblia, daca nai citit, citesteo, iti va prinde bine, si nu tine mortis cu vorbele tale despre pampalaul ala, ca mie greata, se da in spectacol, te face doar sa rizi, nimic mai mult
Stii ce mi-am piedut timpul cu tine, nu am putut sa te fac sa revii cu picioarele pe pamint, viseaza in continuare, caci vei cadea
Sai pupi tu curul la idiotul cel din video, si nu ma zaibi, sau si tio ahuit cabina, risnito, inchide garshocul
Problema e de mentalitate pana la urma. Indiferent cum i-ar spune, in orice colt de lume, Diavolul reprezinta frica universala, mentalul uman care regreseaza in stare animalica, partea rea din om. Care e diferenta intre demon, diavol si inger cazut?
http://mythologica.ro/demon-diavol-sau-inger-cazut/
A inselat oare diavolul lumea cum zic crestinii?
http://mythologica.ro/mitul-diavolului-sau-felul-in-care-a-inselat-lumea/
AaNdYy întreabă:
Curiosul999 întreabă: