| aicinuehi5 a întrebat:

Merita cu intra-devar romancele sa fie frumoase? Ganti-va putin. Sa zicem frumusetea aduce eleganta in public. Aceea romanca care a luat 10 la BAC, e elegant ca fiinte, poarta tocuri insa nu e vulgara, e cocheta si are o cultura iesita din comun. Nu s-a nascut un geniu din ea, insa e atit de intelectuala ca stie cine e Dostoiesvki.

Suna frumos, nu? Insa din pacata aceea Romanca frumoasa nu exista. Asa ca, merita cu intra-devar romancele sa fie frumoase? Meritati ca sa aveti ADN:UL frumusetii, the Beauty gene cu zic Americani. Meritati? Eu cred ca nu.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah ce ti-e si cu limba asta romana!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Romancele frumoase si atat.Astea care sunt frumoase profita si le duc capul doar la bani dar daca le pui sa-ti faca de mancare, dau foc la bucatarie...Noroc ca sunt frumoase, ca daca nu erau, praful se alegeau de ele laughing

| allynNa20 a răspuns:

Intotdeauna exista si exceptii. Poti sa fii si frumoasa si desteapta in acelasi timp. Eu am intalnit astfel de fete. Unele chiar isi merita frumusetea, dar, din pacate sunt rare...
Si daca nu iei 10 la BAC nu inseamna ca esti prost. Poti sa iei si o nota mai mica, in masura in care ai invatat si in care poti. Si pot fi si fete urate, dar care sa fie infrumusetate de calitatile sufletesti.

Răspuns utilizator avertizat
| allynNa20 a răspuns (pentru aicinuehi5):

In sensul de hristicalaughing, doar am zis sufletesti, nu intelectuale, dar daca are si-si e mult mai bine.

| hitman_7179 a răspuns:

Bai sa mor eu tu numai intrebari de astea pui! Mai schimba si tu subiectele.