Buna.
Sigur ca da! Iti dau un exemplu: verisoara mea a dat la medicina(a avut muuuuult de invatat, dar asta era) si apoi a plecat din tara(in Italia). Acum este acolo, si castiga chiar foarte bine, si este foarte multumita de alegerea facuta(facultatea de medicina).
Numai biiiine si spor la invatat!
Daca asta este ce iti doresti si te descurci,daca le ai cu chimia si biologia si iti place ce faci, normal ca e bine sa te duci, dar trebuie sa fii sigura si sa stapanesti bine totul. oricum bafta!
Hey Facultatea de medicina si drept sunt cele mai grele daca te bazezi pe tine poti sa faci Mama face facultatea (+servici cu ture de noapte...e asistenta la ginecologie) si are o groaza de invatat Oricum succes in continuare
Fundita?
Mersi mult :* ma ajuta raspunsul tau. Acum chiar stiu ce trebuie sa fac!
Este o intrebare usoara.verisoara mea a dat la facultatea de medicina si poate i s-a parut greu la inceput dar apoi sa obisnuit.acum dupa ce termina facultatea va avea un servici bine mersi in Romania sau poate chiar in alta tara.deci da merita
Da ar merit a ca sa stii chiar mama mea a dat la facultatea de medicuna si acum castiga 3100 de lei ba chiar toata lume a o respecta de fapt daca nu ar fi ea nu ar ma fii un penintenciar pe lume
anonim_4396 întreabă:
kissanutza întreabă: