Dacă am învățat un lucru din liceu, acela este că mai bine te duci pe profilul cu materiile care îți plac, nu pe profilul cu materii "la care te descurci". Important e să îți placă să studiezi materiile respective, de învățat te învață profesorii, că de-aia mergi la școală.
(De menționat că ar fi bine să mergi la un liceu cu profesorii buni și care își dau interesul, ca să înțelegi materia predată). De asemenea, ia în considerare că s-ar putea să "nu stii" la unele materii fiindcă profesorul nu a predat pe înțelesul tău sau nu și-a dat interesul să predea. Nici eu nu știam nimic la fizică în gimnaziu (si spuneam că urăsc fizica pe atunci) fiindcă profesoara nu ne explica nimic, dar odată ajunsă la liceu, am inceput cu materia de la 0, profesoara și-a dat interesul să ne facă să înțelegem și curând am devenit foarte bună la fizică și chiar a devenit materia mea preferată.
Eu îți recomand să te duci pe un profil care te pasionează, în primul rând, fiindcă dacă îți place și îți dai silința, te vei îmbunătăți pe parcurs
anonim_4396 întreabă: