Daca iti place, merita.
Invatarea unei limbi dezvolta creierul si limbajul, nu numai in limba pe care o inveti. Iar daca stii deja o alta limba invatata, de la a doua iti va fi mai usor, iar tu esti la a treia, se presupune ca si mai usor.
" SefirinKizi a întrebat: Merită să învăț... "
orice "merită să inveți. Chiar dacă acest "merită" nu prea e potrivit aici
Ca hobby daca iti place, sigur. Altfel, nu, mai degraba inveti o limba mai vorbita: portugheza, franceza, mandarina, araba sau ce limba crezi ca ti-ar fi de folos pe viitor.
Eu vorbesc fluent 4 limbi straine. Pentru mine. Nu mi-am pus niciodata intrebarea "merita?". Am vrut sa invat, am invatat.
Daca vrei sa o inveti doar asa pentru a te uita la seriale clar nu merita dar daca nu ai altceva mai bun de facut cu timpul tau poti s-o faci.
Chineza. Si nu glumesc, economia tuturor tarilor dezoltate depinde un mare masura de China care de fapt e deja una din cele mai mari puteri mondiale
Pai dacă tie îți face placere de ce sa nu merite? Atat timp cât e un mijloc de recreere atunci ar fi bine. E și un antrenament mental.
Un invatat (nu mai stiu cine) spunea: cate limbi cunosti atatia oameni salasuiesc in tine.
Învață ce dorești tu, fa ce vrei ți, orice îți face plăcere! Dacă tie îți place, Da, merita din plin!