anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Merita sa ma axez pe desen? Multe persoane mi-au zis ca stiu sa desenez am fost si la cursuri unde mi s-a confirmat ca am talent. La varsta de 13 ani...da, pot spune ca am tablouri in toata scoala. Problema este ca eu nu sunt atat de increzatoare. Observ ca imi ies foarte bine unele desene dar cand ajung la cursuri si vad ce pot face colegele mele...in sinea mea imi spun ca nu voi intra niciodata la Tonitza! Este singura mea pasiune, la scoala nu sunt buna la nici o materie.

17 răspunsuri:
| IDede a răspuns:

Si eu cand eram la scoala la ora de desen mi se parea ca colegele mele sunt mai bune decat mine. Si stii ce mi-a spus profesorul? E cel care m-a motivat si sa continui cu desenul si ii multumesc enorm. Mi-a spus ca sunt ambitioasa. Ca pot cu cateva linii de creion sa fac un tablou superb. Mi-a spus ca daca vrei ceva poti fii acel lucru. Daca doresti foarte mult sa desenzi, fa-o! Doar pur si simplu, fara sa iti pese ce spun ceilalti. Eu ma descarc cand desenez. Desenez ceva in legatura cu starea mea si ma simt bine facand asta. Desenul este o arta frumoasa, asa ca de ce sa nu continui? Cu o foaie de hartie si un creion poti sa iti creezi propia ta lume. Sa iti asezi imaginatia pe hartie. Asa ca eu iti spun sa continui cu chestia asta. Ai ambitie si incredere in tine insusi pentru ca asa vei reusi multe. Iti spun sincer, nu desenez in fiecare zi. Sunt buna la asta dar o fac cand ma simt pur si simplu plictisita. Si poate ca tu faci la fel dar ceva avem in comun (probabil). Cand incepem sa desenam abia ne putem oprii. Si asta inseamna pasiunea adevarata fata de aceasta arta.

| neutrino a răspuns:

Fara sa crezi in tine nu ai cum progresa.

| William a răspuns:

Arata-ne si noua cateva din desenele tale.

| Aberdeen a răspuns:

Fii atenta:atunci cand ti-ai pus in cap sa faci ceva, cu siguranta o sa reusesti sa-l faci! big grin Probabil ca nu esti inca foarte sigura ce vei face in viitor, la fel cum eram si eu inainte sa ma decid happy
Munceste mult pentru asta, si o sa progresezi.
Si cel mai important:fixeaza-ti un scop! O sa prinzi incredere in tine big grin

| AndreeaDB a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti urmezi visul si sa ai mai multa incredere in tine! Poate ca ceialti fac mai bine sau mai rau dar tu faci tablouri unice in felul tau. P.S. Sa adaugi la tot ce faci un strop de iubire!

| annfrumii a răspuns:

Nu trebuie sa intrebi daca tu crezi asta fa-o

| AndreiDanut1996 a răspuns:

Daca iti place nu renunta.

| ViperXd a răspuns:

Daca tie iti place asta conteaza. De ce iti pasa de ce zic altii?

| MskDesign a răspuns:

Cu atat convingere, trebuie sa mergi doar inainte. Daca esti amabila, cred ca toti ar vrea sa iti vada o opera.

| SorinaSuciu a răspuns:

Daca tu ai inceredre in talnetul tau nu vad de ce nu ai continua. iti garantez ca daca te straduiesti si dai tot ce ai mai bun succesul va veni de la sine.
trebuie doar sa fi perseverent.
nu trebuie mereu sa te rapotezi la ceilalti. si mie mi se para mereu ca altii scriu mai frumos sau fac compuneri mai frumoase dar cu timpul o sa inveti sa apreziezi si propria munca. nu trebuie sa te gandesti ca ale ta; e sun uarate si ale lor sunt mult mai bune. fiecare desen e bun in felul lui.
Succes!

| sweethartlovesyo a răspuns:

Ar trebui sa încerci măcar să comunici cu colegele tale eu zic sa faci mai departe dar întreabați părinți, colegi, profesoare si precis o sa iți dea un raspuns mai bun rolling on the floor)

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Parca esti eu cind ai zis"Este singura mea pasiune, la scoala nu sunt buna la nici o materie."Mie tot imi place sa desenez nu stiu ce o sa-mi easa din acesta dar eu continuu sa ma ocup cu pictura.Din scoala si eu desenez cel mai bine.Nu este necesar doar talent sa ai trebuie sa ai si straduinta si incredere in tine.Deseneaza in fiecare zi si te asigur ca ai sa ai performante eu le-am vazut pe pielea mea. Talentul trebuie dezvoltat eu stiu ca tu ai sa poti desena chiar mai bine decit colegele tale doar depune putina straduinta si ai rabdare este o vorba "cu rabdare treci si marea". Peste noapte nu ai sa devii un pictor profisionist trebuie sa muncesti in fiecare zi, miina se va da si vei desena din ce in ce mai bine si mai usor.

| renataanastasia1997 a răspuns:

Trebuie sa crezi in tine, colegele tale cred aceeasi chestie despre desenul tau, iti spun din experienta. Ai incredere in tine. Te pup

| MariaLuizaa a răspuns:

Nu mai crede ca cologele tale sunt mai bune ca tine! big grin toti avem farmecul nostru! si tu il ai pe al tau! Crede-ma merita sa incerci! Sper ca te-am ajutat! FUNDA? big grin big grin big grin

| Arthiom a răspuns:

Dupa parerea mea desenul pentru tine ar trebui sa ramana ori o pasiune, ori un hoby, ori o activitate care eventual sa aduca un venit in plus, deoarece, chiar si cu talent, meseriile ce se axeaza pe desen nu sunt foarte bine platite.

| andreesbk a răspuns:

Unul din secretele unei vieti implinite este sa faci ce-ti place. Fa ce-ti place si va veni si performanta. Dar nu face un lucru pentru ca ti se pare ca este singurul lucru la care te pricepi.Ai timp sa descoperi si sa te descoperi. ai rabdare si incearca lucruri diverse. happy

| Kyılε a răspuns:

Crede si nu cerceta!