| MonsterElectric a întrebat:

Meserii dupa ce termin mate-info pentru unu inteligent dar lenes?

Răspuns Câştigător
| 0x11111051 a răspuns:

Hacker)
Web-operator
Joburi la diferite companii care se ocupa cu developarea jocurilor. Poti sa fii:

Designer (texture, modele, planuri, etc)
Serviciul Support (asistenta jucator)
Marketing (suveniruri pentru jucatori)

Cam pe acestea le stiu. Se protrivesc de minune, pentru cei care doresc sa lucreze cu fundul in scaun, si in fata computerului )

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Degeaba esti inteligent, asta tine la scoala si la facultate unde prinzi din mers, la job daca nu iti dai interesul si nu esti productiv te zboara imediat indiferent de inteligenta ta

| Exilee a răspuns:

Sapa dragule! Degeaba inteligent daca esti lenes pentru ca vei vedea ca de nu vei lucra, inteligenta ti se va diminua.

| 0x11111051 a răspuns (pentru Exilee):

Bai. Dar inchipuieti sa auda o persoana invalida care a studiat citeva facultati. Tot ai zice ei asa ca "sapa, ca inteligenta nu iti trebuie"?! Atunci ce sa zic de acei care lucreaza la calculatoare? Ca tot is prosti. Prost esti tu, cel care nu stie sa isi aleaga cuvintele.

| MonsterElectric explică (pentru 0x11111051):

Ba frate mereu se gaseste unu din asta sa arunce un comentariu asa numai sa zica el ceva bravo lor ca au studiat multe facultati ce sa le fac lor dar ce ma intereseaza pe mine. Nu vezi ca intrebarea si unele raspunsuri nu sunt serioase si noi o tinem intr-o veselie aici si vii tu cu invalizii si mai stiu eu ce.

| 0x11111051 a răspuns (pentru MonsterElectric):

Sa stii ca eu nu glumesc. Eu doar ti-am raspuns concret la intrebare. S in al doilea rind, nu tie ti-am raspuns.

| Exilee a răspuns (pentru 0x11111051):

Eram ironic doar. Pentur cultura ta generala, stiai ca lucrul la sapa prezinta un avantaj intrucat te scapa (maimult/ mai putin) de lene ( aproximativ 30-36, 3 % daca nu ma insel).

"Dar inchipuieti sa auda o persoana invalida care a studiat citeva facultati. Tot ai zice ei asa ca "sapa, ca inteligenta nu iti trebuie"?! " Nu inteleg comparatia intre un puturos si o persoana cu handicap? Probabil ai adus acest aspect in dsicutie pentru ca sa nu pari penibil-fara suparare- iar ceea ce-mi da de gandit este ca nici n-ai fi pe departe in a intelege diferenta intre forta si reactiunea fortei - sper ca intelegi unde bat-. De exemplu eu vorbesc despre modul cum sa prepar un anumit fel de mancare, iar interventia ta pur si simplu nu are niciun sens. E ca si cum pe mine m-ai deruta sa pregatesc alt tip de mancare, fara ca sa-midau seama.

Revenind la subiect, mai adaug ca datoria unui elev la acest profil-si nu numai- este sa invete de-opotriva, si pe de-alta parte sa-si foloseasca ambitia si cunostintele in PRACTICA pentru ca este un mare avantaj pentru el daca scapa de aceasta "boala".

| 0x11111051 a răspuns (pentru Exilee):

Mult ti-a luat, pina ce ai mai scris alte prostii?

| Latinmoon a răspuns:

Jos cu lenea fa si tu ceva creativ!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Statul acasa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

„I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it." - Bill Gates
Îți sună cunoscut?

Da, dar Bill Gates s-a pensionat si nu stiu ce sanse are la Microsoft acum...

Comparând cu tine.

| MonsterElectric explică (pentru anonim_4396):

laughing da daca o problema nu se rezolva de la sine in 3 zile nu mai merita sa te gandesti la ea

| kteichd a răspuns:

Programator, web design

| MonsterElectric explică:

Da si o sa ma angajeze daca nu le sparg iar si de la CIA happy