anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a aparut o bubita in zona genitala (chiar pe lclitoris). Este de culoarea pielii este ca un cos si ma sperie. Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce sa fac. Sunt chiar disperata nu stiu ce sa fac. Va rog frumos ajutati-ma si dati-mi raspunsul cat mai curand.Multumesc mult am sa va raman datoare!

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Poate fi un cos sau poate fi o infectie cu transmitere sexuala daca ai avut contact sexual neprotejat. Mergi la ginecologie pentru analize.

cristian
| cristian a răspuns:

Mergi la dermatolog si ti-o cauterizeaza.

| cotzobel a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la medic... el stie mai bine ce poti avea. poate fi un cos dar se poate infecta si poate se agraveaza.bafta

| DenissaDeea a răspuns:

Eu zic sa il lasi sa se treaca singur, nu e ceva grav, e un simplu cos, ungel cu o crema si stoarcel cand sa copt si va trece, nu te mai speria, asa ceva(cos) se poate face unde te astepti mai putin.stai linistita/mergi la un medic doar daca se infecteaza si nu trece de la sine...

| afrodita17 a răspuns:

Nu ai nici un simptom? poate fi vreo ciuperca sau asa ceva...medicul de familie nu poate decat sa iti dea o trimitere... tu alegi daca vrei sa te duci la particular sau la policlinica...sincer,consider ca asa ar fi normal sa procedezi(adica sa mergi la medic!).nu e bine sa lasi asa orice ar fi... poti avea urmari grave de la mici si neinsemnate bubite...winking

| andreiasavescu a răspuns:

Du-te la medicul tau de familie cat mai rapid, nu amana!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi-a aparut o buba rosie si umflata pe partea dorsala a corpului. ce ar trebui sa fac? sa ma alarmez? pls help

| 334343543 a răspuns:

Multumesc celor care au raspuns!

| 334343543 a răspuns:

Multumesc mult pentru raspunsuri!