Programul asta exista in cadrul facultatilor si se duc studentii cu note bune.Deci eu nu m-as grabi cu arunc cu eticheta de, uscaturi' si altele.Sunt fonduri europene si e impropriu spus, evenimente'.
Aparent e mai usor sa presupui random decat sa dai un search pe google.Doar pentru ca prietenul tau se crede gigolo, nu inseamna ca toti care participa sunt asa.
https://commission.europa.eu/......ogramme_ro
Chiar l-ai crezut?
Nu cred ca exista sa mergi prin Erasmus, daca nu mai mergi la facultate. Poate te-a mintit.
Nu are de ce sa minta, fiindca el nu are bani.
Nu a muncit niciodata sa zic asa.
O sa vad daca posteaza din Germania, dar clar nu minte.
Cine arunca banii pe asa ceva? Universitatea, vere; numai Universitatea. Nu exista Erasmus pentru cine nu e in ciclul de studii, asa ca vecinul tau este student, masterand sau doctorand, pe loc de la buget, si mai are si rezultate bune. Lasa-l sa mearga dupa fete, treaba lui ce il motiveaza, ce conteaza e ca a indeplinit cerintele exigente pentru un astfel de program.
Uscaturi sunt peste tot si multi bani sunt batjocoriti in toate domeniile... Deci...
Proiectul Erasmus este în general implementat în anumite licee,în general tehnologie și mai apoi la facultate.
Într-adevăr în cadrul acestui proiect totul este gratis,nu pleci pe banii tăi.
Dar există evident și o condiție: Fiind locuri limitate,acolo se duc doar cei cu rezultate bune.
Într-adevăr cu acei bani dați de ei,tu trebuie în acele săptămâni să te descurci: și se duc - pe mâncare, apă,etc.
Poți vizita locuri, toate evident cu acei bani.
Evident ieși în câștig dacă îți iei produsele de igiena de acasă, etc.
Acum cine este deștept și știe să fie econom ajunge înapoi în țară cu suma rămasă.
Cum ai spus mai jos că nu se mai duce la facultate, îmi este greu să cred că ajunge el implicat într-un astfel de proiect.
Și cu siguranță ăia când se duc acolo nu merg în " clubăreli " și " agățat tipe" că trebuie să plece cu experienta, lecțiile învățate de acolo, etc în căpșor.
Eu inteleg ce spui si are logica.
Eu pe vecinu asta il cunosc, nu a lucrat niciodata, practic il tin parintii, are 25 de ani si a renuntat la o facultate, a terminat doar psihologia.
Ideea e ca omu nu se mai tine demult de facultate, nu inteleg cum s-a dus acolo....si ce rezultate ar avea din moment ce nu prea se duce la facultate.
Apropo este Erasmus+, probabil e altceva asta.
Erasmus plus adica cuprinde si organizatii, primeste pentru formare si oameni din firme, foarte capabili si muncitori, nu numai studenti buni. 1. Ori omul isi vede de scoala, dar nu stiu vecinii, care il barfesc. 2. Sau poate a renuntat la scoala. si merge in Germania sa lucreze acolo, dar pentru ca ii pare rau dupa scoala, minte ca merge prin Erasmus. Oricum, nu poti sa pacalesti pe nimeni ca sa mergi prin Erasmus.
Nu știu atunci, poate te-a mințit.
Îmi este greu să cred că persoanele neimplicate ajung acolo.
anaadiaconu întreabă: