anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se pare mie sau de cand a inceput scoala toata lumea pune intrebari de genul"hei, ma ajutati si pe mine cu ceva la teme?"
si de fapt nimeni nu cere ajutor, ci toti spera ca ceilalti useri sa le faca temele. pun cate o "intrebare" cu un calcul de 2-3 randuri sa i-l rezolvam, apoi da funda pentru cine l-a rezolvat corect.
Nu asa se procedeaza.
TPU ofera ajutor, nu servicii.
Este?
Cine-i cu mine?straight face

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Observatie corecta, multi se asteapta ca altii sa le faca treaba si am impresia ca, in majoritatea cazurilor, din comoditate si nu fiindca n-ar sti ori, in multe cazuri, nu ar avea de unde sa se inspire. Acestia procedeaza foarte rau, asa nu o sa invete niciodata si o sa aiba mari necazuri. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt de acord cu tine.
Pa, pa.

| Nicoleta a răspuns:

Chia asa e ...de dimineata pana seara vad pe TPU intrebari cu teme(romana, mate fizica etc). Poate ca unii chiar nu au inteles ceva la o tema si are nevoie de sfaturi, insa din cate vad eu cei mai multi vor rezolvarea nu explicatiile.

| Minnie a răspuns:

Asa este si chiar in regulament este interzisa afisare de teme dar nimeni nu se sesizeaza din administratorii site-ului si astfel suntem asaltati zilnic cu zeci de calcule cu pasari de curte, viteze de tren...

| rosto a răspuns:

Haha, sunt atat de prosti incat iau de bune si raspunsurile gresite, asta e tragedia. happy

| Sunshinee a răspuns:

EEEEEEEEEEEEEEEU cu cele 2 maini si eventual cu cele 2 picioare pe care le am straight face ce zici mai kapshunaxD, facem un site specializat pe rezolvare de probleme? Eu sunt la mate-info, cautam pe cineva de la filo, bagam si niste stiinte ale naturii, convocam si niste studenti si facem bani gramada. TPU-ul va scadea considerabil la cat de muncitoare "este" elevii din ziua de azi!

| andrutzza a răspuns:

Sunshinee ai mare dreptatelaughing cam asa se intampla in ultima perioada, chiar zilele trecute am vazut o "intrebare" de matematica si nu mi s-a parut normal si i-am spus userului respectiv ca e mai bine sa isi faca el/ ea problemele nu sa asteapta rezolvarea de la noi, daca ar fi sa faca toata lumea asa, nu am mai sfatui pe nimeni, facem o scoala virtuala sau cum? Si am primit fundita pe chestia asta de cethinking puuupe la voi allhappy

| Liviu a răspuns:

Yo mosule adica... " mosule "
Da in fine
Eu numesc acesti copii " plante "

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Corect TPU ofera ajutor pentru cei care nu stiu ceva deci daca cineva nu stie sa isi faca tema tu doar il ajuti dar daca ii e lene si stie sa o faca normal al trebui sa se duca la scoala cu tema nefacuta happy bye bye

| Lililala a răspuns:

U go girl! asa! zi-le!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

exemplu:
noi chiar azi am facut asta.
se pare ca userul nu a fost atent la lectie:
"Cum se transforma numerele zecimale in fractii ordinare? Stiu eu ceva, dar tot nu reusesc sa rezolv niste exercitii. Multumesc! Ah, si evident, fundita! big hug happy"

| Ioana05 a răspuns:

Este foarte corect, insa e mai usor sa ceri ajutorwinking si aici e mult mai rapid...