| DerpRo69 a întrebat:

Mie mi se pare ca examenul de capacitate e cu mult mai usor decat simularea, in culegerea mea de mate am variante pentru examen si sunt foarte dificile si am si examenele din anii trecuți si sunt foarte usoare am facut 2 dintre ele si imi iesea 8. Voi ce parere aveti? E mai usor examenul decat simularea? Credeti ca o sa fie la fel si anul acesta?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da, e mai usor, acum depinde si ce stie copilul mai bine. De obicei se da simularea mai grea ca sa-ti traga un semnal de alarma si sa incepi sa inveti mai mult.
Oricum, in momentul in care dai examenul esti mult mai pregatit decat pentru simulare, ai invatat si lucrat mai mult.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru un bun cunoscator lucrurile sunt simple, pentru necunoscatori sunt complicate.
"Repetarea este mama intelepciunii" - spune zicala.
Trebuie sa faci multe exercitii in afara lectiilor si atunci nu vei avea probleme.

| T0T a răspuns:

Mereu simularea a fost mai grea ca examenul, atât la bac cât și la evaluarea națională. E așa pentru ca elevii să învețe cu simț de răspundere. Ca să poți lua notă mare la examen trebuie să știi lucruri mai dificile, nu să te rezumi fix la ce se dă.

| suntsuper a răspuns:

Pregateste-te pentru ca avand in vedere cat de usor a fost examenul de anul trecut(pana si elevii ziceau ca a fost usor), sigur vor da ceva mai greu acum. Sunt 100% sigura ca nu va fi deloc ca anul trecut

| Tiger7777 a răspuns (pentru suntsuper):

Mi-e frica crying( Adica la simulare am facut 9.30 din cauza neatentiei... Eu ma pregatesc zilnic facand cate un test de examen. Poate fi examenul de anul acesta mai greu decat simularea? Si daca da cam cu ce an ai asocia-o?

| Gonrax a răspuns (pentru suntsuper):

Eu ma astept sa se dea asemanator, adica in 2015 a fost foarte usor, mult mai usor decat in 2016