Ignora raspunsurile anterioare gen "Voua nu v-a dat ce sa invatati?!". Pentru clasa a7a semestrul 2 la teza e obligatoriu sa inveti demonstratiile pentru:
-Pasa Hassan-balada
-Doua Loturi-nuvela
-Imn
Iar pe partea de literatura:
-atribut
-subiect
-predicat
-adjectiv
Luara-i 10!
Funda?!?
O sa va dea model de teza si presupun ca v-a dat ce sa recapitulati. Deci invata ce a zis sa recapitulati si gata
Pai o sa-ti dea la partea 1 sa desparti in silabe si alte chetiis imple iar la partea a 2-a o sa-ti dea sa faci o kompunere sau de demonstrezi ceva...:d sper ca ti-am fost de ajutor:X
Buna eu sunt clasa a 7-a, am dat teza la romana si ne-a dat la gramatica din pronume (cu cele 10 tipuri) adverb di adjectiv, ne-a mai dat sa caractirizam in antiteaza trasaturile lei Mihai Viteazul cu cele ale lui Pasa Hassan ca am facut poezia Pasa Hassan, si sa facem o cerere pe o foaie distincta.Mda asta ne-a dat noua sa facem
Pai nu ai subiecte?
eu dau maine din comentariul doinei voi brazi`nalti incetitati sau planul de idei la manastirea argesului la literatura
iar la gramatica ne da un text si noi sa spunem functia sintactica.cazul si restul sunt usoare
Din recapitularea pe care ne-a dat o profesorul de romana
niciodata tezele nu coincid, spre ex eu o sa am teza la prima vedere 9 ceea ce inainte nu se intampla)
In clasa mea profa a facut niste teste si a selectat 2, foarte usoare.cu un rezumat si o compunere.
Miss1999 întreabă: