| HeSty a întrebat:

Momentan sunt in clasa a 9a pe profil științe ale naturii (bilingv engleza). Eu intenționăm să intru la mate info (b.e.). Vreau să mă mut in sem2/clasa a 10a. Care e diferenta de materie in clasa a 9a? Trebuie sa dau diferente la info?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu dai dar nici nu te muți până la anul' (doar in mod excepțional)

| HeSty explică (pentru sierra1):

Mă pot muta in semestrul 2 cu media din examen. In clasa a 10a mă mut cu media din clasa a 9a.

| sierra1 a răspuns (pentru HeSty):

(doar in mod excepțional)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta e ca e matematica mai grea la mi.

| al9264 a răspuns:

Fiind trecut prin mate-info și un pic de Politehnică, pot să îți garantez că nicicum nu se va întâmpla să te trezești în situația ca materia de la mate conjunct cu info să îți acopere capul, sau orizontul, nu va fi absolut nimic ce nu ai putea la un moment dat să cuprinzi. Singura excepție e pur și simplu să nu ți se predea dar să îți apară la test (ceea ce nu se poate, și singura variantă e să faci meditații, maxim o lună), ori poate ești de la țară și sunt amestecați mai mulți factori-obstacole (dar la asta nu vreau să mă gândesc eu...atunci nu știu de unde să o iau, ce lipsește etc.) Nu prea știu în ce caz se dau diferențe, plus că mie la info mi s-au predat chestiile într-o ordine puțin diferită de cum zicea programa (am făcut puțin pseudocod într-a 12-a, la bac nu am avut), dar dacă ai făcut la ore după cum e conduita, la diferențe (diriginta ta știe sigur, poate îți și spune laughing ), nu o să te ia cerințele prin surprindere. Nici la bac nu e așa mult, nici la mate, nici la info, nici la materia de profil (a 3-a), mai ales dacă alegi chimie anorganicăwinking