| Hum1lREALIDAD a întrebat:

Mult succes maine celor care dau bacul dar tineti minte orice s-ar intampla o bucata de hartie nu hotaraste nimic mai ales viitorul tau.

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Multumim,dar sa stii ca bucata asta de hartie nu e asa de neinsemnata. Daca vrei sa faci ceva in viata nu poti fara ea.

| Hum1lREALIDAD explică:

M-am referit ca intotdeauna mai exista o sansa si nu e motiv sa te lasi demoralizat daca doamne fereste se intampla ceva rau.trebuie sa stii sa iti tii capul sus

| TiffanyღBJ a răspuns:

Intamplarea face ca bucata asta de hartie sa fie chiar importanta in viata unui om. A unui om care vrea o cariera, un viitor profesional.
Succes maine tutuor!

| kitty00 a răspuns:

Vor avea nevoie :-

| SadBoyForever a răspuns:

Am mari emotii maine la romana, cat despre chestia cu ''orice s-ar intampla o bucata de hartie nu hotaraste nimic mai ales viitorul tau'', eu zic ca nu e adevarat ce ai zis, deoarece e greu sa iti gasesti loc de munca fara bac sad, plus faptul ca trebuie sa ai media totala minim 6 e o tampenie totala, trebuia sa fie 5 nota minima de trecere ca asa se v-a lua foarte greu cu 6, de exemplu daca te vezi pe lista cu 5, 25 sau 5, 40 sa zicem, nu iti vine sa spargi de nervi tot ce-ti vine in cale crying?

| AngelBoy a răspuns (pentru SadBoyForever):

Si eu sunt nemultumit de chestia asta, 5-ul „e sfant" si trebuia bagat ca nota minima pntru a lua bacalaureatul.

| QluQ a răspuns:

Sa stii ca il hotaraste, fara bac luat e ff greu sa-ti cauti de lucru