Multumim,dar sa stii ca bucata asta de hartie nu e asa de neinsemnata. Daca vrei sa faci ceva in viata nu poti fara ea.
M-am referit ca intotdeauna mai exista o sansa si nu e motiv sa te lasi demoralizat daca doamne fereste se intampla ceva rau.trebuie sa stii sa iti tii capul sus
Intamplarea face ca bucata asta de hartie sa fie chiar importanta in viata unui om. A unui om care vrea o cariera, un viitor profesional.
Succes maine tutuor!
Am mari emotii maine la romana, cat despre chestia cu ''orice s-ar intampla o bucata de hartie nu hotaraste nimic mai ales viitorul tau'', eu zic ca nu e adevarat ce ai zis, deoarece e greu sa iti gasesti loc de munca fara bac , plus faptul ca trebuie sa ai media totala minim 6 e o tampenie totala, trebuia sa fie 5 nota minima de trecere ca asa se v-a lua foarte greu cu 6, de exemplu daca te vezi pe lista cu 5, 25 sau 5, 40 sa zicem, nu iti vine sa spargi de nervi tot ce-ti vine in cale ?
Si eu sunt nemultumit de chestia asta, 5-ul „e sfant" si trebuia bagat ca nota minima pntru a lua bacalaureatul.
Adi1987 întreabă: