| renee14 a întrebat:

Multumiti de rezultatele de la bac?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se pare că anul acesta este un adevărat dezastru pentru cei mai mulți dintre elevi.
Mai bine de jumătate sunt picați, sunt licee unde niciun elev nu a promovat.
Chiar așa de neînvățați să fie?
Pa, pa.

| georgesur a răspuns:

Pai cam asta-i nivelul generatiei! De vina e sistemul care a perfectionat furtul, de la nivel de examene de "titularizare pe post", pina la "capacitate","bac" sau "admitere la facultate".Sa nu mai vorbim de "doctorate si masterate"(care in alte tari dureaza intre 2 si 5 ani si chiar necesita"munca sa-ti sara capacele")care ni-i "licentiaza" pe banda pe politicienii de toate nivelurile.
Cum ati vrea sa avem un invatamint performant cind societatea ii apreciaza pe cei ce "stiu sa se descurce", iar pe cei scoliti ii considera "niste pirliti". Exemple de "descurcareti" (submediocrii la scoala) avem in fruntea tarii!

| Malvina24 a răspuns:

Nu sunt multumita dar stiu ca e vina mea.Prostia mea.La romana am luat 6.70 ca am fost fraiera si am gresit la partea a 3 a, la istorie am luat 8.40(sunt multumita) iar la psihologie am luat 9 si cred ca meritam ceva mai mult-un 9.50.

| selef a răspuns:

Deocamdata da.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da foarte multumiti!
Cine a invatat a luat nota mare cine nu NU! ce vreti sa fiti plante toti si sa copiati si sa luati note nemeritate?

| renee14 explică:

Vroiam doar niste pareri pentru ca am observat ca situatia in tara e destul de...complicata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Intradevar sunt multumita. Mereu este loc de mai bine, dar nu ma plang. Rezultatele la nivel national, insa...sunt foarte dezamagitoare, dar presupun ca era cazul ca cineva sa intervina pentru a combate semianalfabetismul predominant in tara asta.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam sadica intrebarea ta, avand in vedere rezultatele! Dar na...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar e complicata si neplacuta totodata! Dar lasa ca prea toti au fost genii pana acum! Genii anonime!